Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 19.06.2019 08:59:25

Se Velikonja vrača med slovensko elito? Da bi ga bil vesel, je povsem jasno!

Martin Metelko
Kot zadnji med prvoligaši so se na novo sezono začeli pripravljati v Sežani. Tabor bo tudi med prvoligaši plesal po notah Andreja Razdrha, ki skupaj s sodelavci iz uprave še sestavlja igralski mozaik za prihodnost.

V Sežani je spet završalo. Nogometaši Tabora so se zbrali po kratkem dopustu in začeli pripravljati na ples med elito. Misli trenerja Razdrha so v teh dneh še posebej obremenjene, saj razmišlja o številnih različnih stvareh. Želi namreč okrepiti tako svoj strokovni štab kot tudi igralski kader.


Napadalec Papa Ibou Kebe bo skoraj zagotovo zapustil Sežano, Tabor bo torej poskušal poiskati novega napadalca, kot poročajo Primorske novice, je eden od kandidatov kar nekdanji reprezentant Etien Velikonja, ki je bil nazadnje član Taborjeve žrtve Gorice. "Da gre za kakovostnega nogometaša, ki bi nam prišel še kako prav, je brezpredmetno poudarjati. Kakšne so njegove ambicije … Tega pa ne vem. Vem le, da uradnih stikov med klubom in igralcem še ni bilo. Morda so se kaj pogovarjali ljudje, ki so z njim v prijateljskih odnosih … Da bi ga bil vesel, je povsem jasno," ni skrival Razdrh.

Dodajmo, da so Primorci, ki bodo priprave preživeli v domačem okolju, za zdaj dogovorjeni za pet prijateljskih tekem. V Padovi, kjer ima Tabor zaradi svojega sponzorja, podjetja CherryBox24, kar nekaj navijačev, se bodo pomerili celo z reprezentanco Omana! Potem bodo nasprotniki tudi Istra, Bilje, hrvaška Gorica in Radomlje.

Značke: velikonja, tabor, gorica

Članki iz rubrike