Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 07.06.2019 08:07:55

Kakšne besede iz Dallasa. Po njih je UDARIL KOT ŠE NIKOLI: Bolj ZAJ***JO, bolj UŽIVAM

Profimedia
Za Dallasom vsaj kar se tiče tekmovalnega uspeha ni bila ravno najuspešnejša sezone. So pa z Luko Dončićem dobili zvezdnika za prihodnost ob nekaterih menjavah pa tudi manevrski prostor za prihodnost.

Za vse to je najbrž v največji meri zaslužen Mark Cuban, lastnik Mavericksov. Toda slednji se je zdaj znašel v viharju obtožb, ko se je na daljavo lotil kar Los Angeles Lakersov in njihove vodstvene strukture.

"Bolj zaje**jo, bolj sem vesel," je dejal novinarju ESPN-a. "Seveda gremo vsi skozi težke čase in nikoli nisi vesel, ko se ti pripetijo tebi. Nekako tako čutim za vsako franšizo, ki ni iz Dallasa," je še presenetil Cuban.

Pri Lakersih so se ukvarjali s številnimi težavami tako na parketu kot zunaj dvorane, o čemer najbolj priča odhod Magica Johnsona in nesposobnost pridobiti usluge Anthonyja Davisa iz New Orleansa.

"Žal mi je za Jeanie Buss (lastnica in predsednica Lakersov, op. p.), saj je odlična oseba. Ne gojim pa simpatij do Lakersov. Nič več, kot so jih oni gojili do nas."

V ligi NBA ni ravno ustaljena praksa, da lastniki takole udrihajo po drugih franšizah, zato so Cubanovi komentarji dvignili veliko prahu. 

A najbrž je vseeno bolj pomembno zanj, da je Luka Dončić v vse boljši formi. 

Članki iz rubrike