ženska Dobra karma

Blagor njej! Zakaj že? Saj na svetu ne obstojamo ...

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

jansa tonin FB Reporter.si

Matej Tonin se bo uklonil Janezu Janši in ne bo ...

Sezona oddajanja napovedi za odmero davkov Svet24.si

Afera na občini Šmarješke Toplice, nekdanja ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Anja Baš Njena.si

Slovenska pevka prvič postala mamica

klara-perko Njena.si

Sanjski moški: Klara se je v šovu slekla do ...

ue
ue
10 05.06.2019 11:05:10

Očitno je VSE JASNO: Trener CEDEVITE OLIMPIJE bo ...

alesfevzer.com
Po združitvi Petrola Olimpije in Cedevite je eno glavnih vprašanj seveda to, kdo bo vodil ekipo.

Trenutno še vedno delujeta dva kluba, ki gresta naprej vsak svojo pot z namenom, da se združita. A tudi v vmesnem obdobju je treba vleči poteze, tega se predsednika Tomaž Berločnik in Emil Tedeschi zavedata, zato bodo v teh dneh določili, kdo bo v tem obdobju, ki je zelo pomemben zlasti pri gradnji ekipe za novo sezono, odgovoren za te stvari.

Roman Lisac je bil včeraj prisoten na predstavitvi, enako Davor Užbinec, zdajšnja direktorja klubov. Čeprav o imenih še niso operirali, naj bi po naših informacijah direktorsko mesto zasedel, ali ohranil, če želite, Užbinec. To je bila ena od zahtev Tedeschija - kaj bo z Liscem, je še uganka. Čeprav je sprva kazalo drugače, pa bo zelo verjetno ostal v klubu.


Druga Tedeschijeva zahteva je bila to, da trener ostane Slaven Rimac, ki naj bi tudi že dobil zagotovilo predsednika Cedevite, da bo on sedel na klopi. Da, Jure Zdovc naj bi potegnil kratko, čeprav se to zdi čudno, glede na to, da je komaj februarja prevzel zmaje. Lahko rečemo le, da v Stožicah očitno nič ni tako, kot se zdi, in da se tam stvari hitro spreminjajo.

Zdovc je namreč ob svojem prihodu govoril o zagotovljenem višjem proračunu za naslednjo(e) sezono(e), še pred dnevi tudi o tem, da je polno motiviran in da že snuje ekipo, zbira informacije o igralcih, omenjal je nekaj kakovostnih Slovencev kot osnovo, skratka vse se je točno skladalo z zgodbo o združevanju s Cedevito.

Ampak, očitno je bil žrtveno jagnje, 'kolateralna škoda' dogovorov na najvišji ravni in tako so ga žejnega peljali čez vodo. Ostane mu izplačilo za preostali dve leti pogodbe, ne bo edini, tudi pri igralcih bo tega precej ...

Članki iz rubrike