duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

nu
nu
0 18.05.2019 10:19:42

Srednješolci PROSILI Dončića za POMOČ PRI TESTU! Kar jim je naredil Luka, je NAVDUŠILO VSE! (foto)

Reuters
Iz ZDA prihaja izjemno zabavna zgodba s slovenskim super zvezdnikom v glavni vlogi.

Učenci pri pouku angleščine na srednji šoli Richardson Pearce High School v Dallasu vedo, da je njihova mlada profesorica Abbey Rosenbaum velika oboževalka Luke Dončića. Zato so njo pred glavnim testom ob zaključku šolskega leta sklenili stavo. Ker so pri tej učiteljici ustni testi precej bolj priljubljeni kot zloglasni testi, so dijaki želeli, da bi bil zaključni test sestavljen le iz ustnega dela in da bi jih profesorica oprostila pisnega dela. Na pomoč pa so poklicali Dončića. 

Učiteljica je privolila, da bo iz zaključnega testa izključila pisni del, če se bo Dončić odzval na objavo na družabnih omrežjih in jo delil s svojimi sledilci. Stavo so napisali na tablo, profesorica in predsednik razreda sta se pred njo rokovala in zadeva je romala na družabna omrežja. Trajalo pa je le kako uro, preden je Dončić naredil natanko tisto, kar so ga prosili njegovi (skoraj) vrstniki. Ukrepal je hitro in jih z veseljem rešil zloglasnega pisnega izpita.

"Hvala, Luka Dončić, da si osrečil moje dijake. Gremo, Mavs!" je profesorica Abbey odgovorila velikemu zvezdniku in se izkazala za zelo dobro poraženko. No, pa saj v resnici sploh ni bila poraženka, saj gre menda za veliko navijačico, ki jo je tovrstni stik z idolom prav tako močno osrečil. Le tega, kaj bo n avse skupaj in na tako kupčkanje z izpiti porekel ravnatelj, ne vemo ... 

D6xpNQRXYAAIUvf

Članki iz rubrike