plesalki Dobra karma

Tudi če vam je danes 'poginila krava', ne ...

1_rebeka dremelj Svet24.si

Rebeka Dremelj pravi, da se ukrepi sproščajo, a ...

žabjak, romsko naselje Reporter.si

Ko so gasilci po gašenju zapuščali naselje ...

Čevapčiči Svet24.si

Če ste zamrznili te čevapčiče in nabodalca, ...

DONIRAJ Necenzurirano

Prve državne donacije za Janševe medije

Natalija Verboten ob bazenu Odkrito.si

Natalija Verboten: "Že tretji mesec smo v popolni...

glasba 89 Njena.si

Usodno vino: Nina in Martin spet skupaj

nu
nu
3 10.05.2019 10:57:39

Noro! DONČIĆA takole OSTRO NAPADLI! Ne boste verjeli, KDO IN KAKO se mu je postavil v bran! (foto)

vszi
Na slovenskega zvezdnika se je spravilo nekaj navijačev Atlante. po glavi pa so dobili pošteno porcijo ... makaronov.

V ZDA je vse več govora o tem, komu se bo 14. maja nasmehnila sreča na loteriji pred letošnjim naborom lige NBA. Dallas ima 6 odstotkov možnosti za prvi izbor, številni ameriški mediji pa ugotavljajo, da bi prav Dallasov uspeh pri žrebu prinesel najboljšo mogočo navezo. Menijo namreč, da bi se Luka Dončić in Kristaps Porzingis bolje kot kdorkoli ujela s študentskim super zvezdnikom Zionom Williamsonom, ki bo zagotovo prvi izbor. 

No, v tej debati pa si je prav posebno pozornost zagotovilo nekaj navijačev Atlante, ki so prepričani, da je tako razmišljanje neumnost in da bi Williamson bil idealen soigralec za njihovega Traea Younga. Dončića so ob tem obtožili, da poje preveč sirovih smokijev in da zaradi tega gleda v hrbet najboljšemu novincu prejšnje sezone - jasno, Youngu. No, ko je videlo ta napad, pa se je na sijajen način odzvalo podjetje, ki v ZDA proda največ priljubljenih makaronov s sirom in sirovih smokijev. 

"Prosimo, da s sirom ne blatite Lukovega dobrega imena. Zion bi imel veliko srečo, če bi postal Lukaholik," je podjetje Kraft slovenskega zvezdnika dvignilo v nebo, pozneje pa za nameček nalepilo še statistično primerjavo med Dončićem in Youngom ter poudarilo, da je Slovenec neprimerno boljši v ogromni večini relevantnih kategorij.  

Članki iz rubrike