mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 20.04.2019 11:49:08

NORO! Zaradi Dončića je Dallas sestavil PEKLENSKI NAČRT, kako priti do naslova! To morate videti!

Twitter/BleacherReport
Luka Dončić je povsem obrnil sliko Dallasa.

Ko je Dallas na naboru izbral Luko Dončića, je bil generalni menedžer kluba Donnie Nelson prepričan, da bo Slovenec v ligi NBA zelo uspešen. A niti on, njegov največji navijač in človek, ki je najbolj navijal za to, da Dallas zamenja svoj izbor na naboru z Atlanto, si ni mislil, da bo Dončić tako uspešen v tako kratkem času.

Slovenec je enostavno presegel vsaj pričakovanja, so se pri Dallasu odločili, da pospešijo vrnitev Dallasa v košarkarski vrt. "Zelo zanimivo in priložnosti polno poletje je pred nami. Zajahali smo Lukov val in Kristapsov val in poskušamo oba igralca poskušamo obdati z mladimi soigralci," je dejal Nelson, ki priznava, da je agresivna politika Dallasa to poletje pri novačenju okrepitev posledica Dončićevega fenomenalnega razvoja.

Pri Dallasu navezo Dončić - Porzingis primerjajo z navezo Nowitzki - Nash, pri čemer je prva naveza v precej boljšem položaju, saj imajo Telički tokrat za razliko od preteklosti, veliko prostega prostora za podpis novih košarkarjev.


Najprej bodo seveda Telički počakali na nabor. Če bodo dobili prvi, drugi ali tretji izbor na naboru, potem bodo zagotovo vzeli Ziona Williamsona, Jaja Moranta ali DeAndreja Hunterja. A ker ima Dallas zelo slabe možnosti, da dobi enega izmed prvih treh pickov, se bo moral verjetno precej poglobiti v seznam prostih košarkarjev.

Veliko se govori o Kembi Walkerju in Nikoli Vučeviću. Toda kot poročajo ameriški mediji, bi Dallas bolj potreboval krilnega košarkarja, ki lahko igra tudi na položaju krilnega centra in ki zna trpati koš tekmecev. Kevin Durant. Kawhi Leonard. Tobias Harris. Imena, ki so bila še nedolgo nazaj Dallasu nedosegljiva, a o katerih lahko zdaj razmišljajo. Zaradi Luke Dončića.

Tudi Jimmy Butler in Klay Thompson sta Dallasu zelo zanimiva. Tudi zanju velja, da še nekaj mesecev nazaj zagotovo ne bi pomislila, da bi se pridružila Dallasu, a zdaj, ko tam igra Luka Dončić, je tudi takšen scenarij uresničjiv. Da, tako zelo je franšizo spremenil Luka Dončić, tako velik vpliv ima ne samo na svoje moštvo, pač pa na celotno ligo NBA ...

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike