Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 19. julija

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

Damjan Murko Njena.si

Damjan Murko redko spi doma

hafnerji Njena.si

Hafnerji še niso spoznali male Tine

ku
ku
0 20.04.2019 11:49:08

NORO! Zaradi Dončića je Dallas sestavil PEKLENSKI NAČRT, kako priti do naslova! To morate videti!

Twitter/BleacherReport
Luka Dončić je povsem obrnil sliko Dallasa.

Ko je Dallas na naboru izbral Luko Dončića, je bil generalni menedžer kluba Donnie Nelson prepričan, da bo Slovenec v ligi NBA zelo uspešen. A niti on, njegov največji navijač in človek, ki je najbolj navijal za to, da Dallas zamenja svoj izbor na naboru z Atlanto, si ni mislil, da bo Dončić tako uspešen v tako kratkem času.

Slovenec je enostavno presegel vsaj pričakovanja, so se pri Dallasu odločili, da pospešijo vrnitev Dallasa v košarkarski vrt. "Zelo zanimivo in priložnosti polno poletje je pred nami. Zajahali smo Lukov val in Kristapsov val in poskušamo oba igralca poskušamo obdati z mladimi soigralci," je dejal Nelson, ki priznava, da je agresivna politika Dallasa to poletje pri novačenju okrepitev posledica Dončićevega fenomenalnega razvoja.

Pri Dallasu navezo Dončić - Porzingis primerjajo z navezo Nowitzki - Nash, pri čemer je prva naveza v precej boljšem položaju, saj imajo Telički tokrat za razliko od preteklosti, veliko prostega prostora za podpis novih košarkarjev.


Najprej bodo seveda Telički počakali na nabor. Če bodo dobili prvi, drugi ali tretji izbor na naboru, potem bodo zagotovo vzeli Ziona Williamsona, Jaja Moranta ali DeAndreja Hunterja. A ker ima Dallas zelo slabe možnosti, da dobi enega izmed prvih treh pickov, se bo moral verjetno precej poglobiti v seznam prostih košarkarjev.

Veliko se govori o Kembi Walkerju in Nikoli Vučeviću. Toda kot poročajo ameriški mediji, bi Dallas bolj potreboval krilnega košarkarja, ki lahko igra tudi na položaju krilnega centra in ki zna trpati koš tekmecev. Kevin Durant. Kawhi Leonard. Tobias Harris. Imena, ki so bila še nedolgo nazaj Dallasu nedosegljiva, a o katerih lahko zdaj razmišljajo. Zaradi Luke Dončića.

Tudi Jimmy Butler in Klay Thompson sta Dallasu zelo zanimiva. Tudi zanju velja, da še nekaj mesecev nazaj zagotovo ne bi pomislila, da bi se pridružila Dallasu, a zdaj, ko tam igra Luka Dončić, je tudi takšen scenarij uresničjiv. Da, tako zelo je franšizo spremenil Luka Dončić, tako velik vpliv ima ne samo na svoje moštvo, pač pa na celotno ligo NBA ...

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike