stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
0 19.04.2019 20:23:05

Konec ugibanj. LUKA je brez dvoma NOVINEC LETA! Če je to rekel on, se bo zgodilo (video)

Še vedni niso, in še nekaj časa ne bodo, potihnile debate o tem, kdo bi moral biti novinec leta v ligi NBA za sezono 2018/19.

In oglasil se je tudi Stephen Smith, eden največjih in najbolj uglednih komentatorjev lige NBA, ki dela tako za ESPN kot nekatere druge medije. Kako verodostojen je Smith in kako priljubljen pri gledalcih lige NBA pove tudi podatek, da ima letno plačo kot športni komentator več kot tri milijone evrov. Ni slabo.

In tisto, kar pove ali zapiše Smith, ponavadi velja in se uresniči. "Trae Young je poseben mladenič z velikim talentom. O tem ni nobenega dvoma. Mislim, da pri Atlanti ne bodo obžalovali, da so ga vzeli. Toda to ni vprašanje na katerega hočem odgovoriti, ko se sezona bliža vrhuncu. Hočem povedati, da je Luka Dončić novinec leta. Na tekmah, na katerih je bilo pomembno, na začetku sezone, je naredil kar je naredil. In s tako igro je nadaljeval. Njegove številke so boljše kot Youngove in naredil jih je v odločilnem delu sezone. Young se je na začetku še zelo lovil, napredoval in pokazal iz kakšnega testa je. Zasluži si vse pohvale. On je svetla mlada zvezda te lige. V naslednjih letih bomo govorili posebne stvari o Youngu. Toda ne bomo pa rekli, da je novinec leta. Za vraga, to pač ni res. To je Luka Dončić. Pokazal je koliko velja na začetku, na sredi in tudi na koncu sezone. Ne glede na to, kako dober je bil Young na koncu, ne doseže tega, da je bil Dončić tako vrhunski skozi celo sezono na tekmah, ki nekaj štejejo, ne pa na tekmah v "garbage" tekmah na koncu sezone. Luka Dončić je novinec leta. Pika," je dejal Smith.

No, tudi mi lahko zapišamo samo ... pika. 

Članki iz rubrike