Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 03.04.2019 11:35:25

Nowitzki ŠOKIRAL: Nič nisem mogel POMAGATI DONČIĆU, on pa je zame naredil TOLE NEVERJETNO USLUGO!

Reuters
Eden največjih je izlil dušo v intervjuju za sloviti The New York Times.

Dirk Nowitzki je na straneh verjetno najslavnejšega časopisa na svetu govoril o marsičem, tudi o tem, da se dober teden pred zadnjo tekmo letošnje sezone še ni odločil, ali bo to tudi njegova zadnja tekma v karieri. No, najbolj pa odmeva Dirkov opis Luke Dončića - govoril je že veliko o mladem slovenskem čarovniku, tokrat pa je potegnil črto pod celotno sezono in marsikoga šokiral z zaključki. Česa takega si resnično ne bi mislil nihče. 

"Vedno me sprašujejo, ali sem Dončića vzel pod svoje okrilje in mu pomagal. Veste, kaj, zanj je težko kaj narediti, mu kaj povedati, pomagati - je tako samozavesten mlad mož, da tega ne potrebuje. Ima izkušnje, ima samozavest celo v najtežjih trenutkih - za to sem moral jaz delati, se učiti, potreboval sem pomoč. Sposoben je pozabiti, kaj se je zgodilo pred 5 sekundami - pri ostalih se to razvije pozneje in potrebujejo pomoč, on je ne potrebuje," je Nowitzki presenetil bolj kot kadarkoli. 

"Ni ga bilo treba vzeti pod okrilje, je pa on vzel pod okrilje mene. Zame je naredil nekaj neverjetnega, kajti z njim tako zelo uživam v humorju in smehu. Izven parketa je otrok, ki ni nikoli resen in se iz vsega norčuje. S tem pa sem se tudi jaz vrnil v to stanje in prav tako nisem nikoli resen. Tako zelo rad se zabava, da me je čisto okužil - smejeva se vsem in vsemu, smejeva se vedno, kadarkoli in v vseh okoliščinah," pa se glasi pojasnilo, ki je šokiralo ameriško javnost. 

Značke: nowitzki, dončić, dallas

Članki iz rubrike