Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 26.03.2019 17:38:34

TRŽAŠKA DRAMA! Dragić blesti, njegov predsednik pa je želel s polnim nahrbtnikom denarja ZBEŽATI V DUBAJ

Zoran Dragić se je minuli konec tedna nadvse izkazal v dresu tržaškega kluba, medtem pa je njegov predsednik doživaljal pravo dramo.

Mlajši od bratov Dragić je bil za svojo predstavo v Cantuju nagrajen z nazivom MVP kroga v italijanskem prvenstvu. Njegov klub Alma Trieste se krčevito bori za uvrstitev v končnico, predsednik kluba pa na drugi strani hodi po robu zakona. No, to mejo očitno že zdavnaj prestopil.


Temelji Alme Trieste, kot se z obveznim dodatkom za generalnega pokrovitelja v polnem obsegu imenuje tržaški košarkarski klub, so se včeraj močno zamajali. Predsednik kluba, tudi alfa in omega podjetja Alma, Luigi Scavone se je namreč znašel v krempljih finančne policije. Ta je bila tej, očitno kriminalni združbi za petami zaradi davčnih goljufij v višini 70 milijonov, do katerih je prišlo med letoma 2015 in 2017.

V okrožju Neaplja so ujeli 11 ljudi, štirje med njimi so po hitrem postopku pristali za rešetkami. Tudi nekdanji policist Scavone, predsednik tržaškega košarkarskega kluba, ki se je tik pred aretacijo na svojem domu pripravljal na pobeg – z nahrbtnikom, polnim denarja (s svežnji bankovcev v skupni vrednosti 200 tisoč evrov), jo je poskušal ucvreti v Dubaj. No, iz Italije je že prišlo pojasnilo, da košarkarski klub ne bo predmet preiskave.

Članki iz rubrike