Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Odločitve tega tedna bodo ...

angel-3026517_1920 (2) Petisvet.si

25. teden so Angeli poimenovali kot teden pozdrava...

toča, legen Svet24.si

VIDEO in FOTO: Najprej klestilo na severu države,...

hrvaška obala, ožujsko Svet24.si

V fizičnem obračunu na hrvaškem otoku ...

spela groselj grega 10 Njena.si

Špela odkrito: 'Poroka mi ne pomeni nič'

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

ku
ku
1 26.03.2019 09:02:58

KOMENTAR iz Španije, ki ježi kožo in Realu daje misliti: Igrati BREZ DONČIĆA je kot ...

Luka Dončić
Reuters
Luka Dončić je v lanski sezoni osvojil vse, kar se je osvojiti dalo v Evropi in zapustil Madrid ter se podal novim dogodivščinam naproti v ligo NBA.

In takoj je postalo jasno, da je Real Madrid drugačno moštvo. Košarkarsko moštvo, seveda, čeprav je veliko povezav v zadnjem komentarju Jesusa Sancheza za slovito Marco nastalo prav zaradi nogometnega Reala.

Slednji so namreč v letošnji sezoni povsem razglašeni brez Cristiana Ronalda, nazadnje pa je bil na el clasicu razglašen tudi košarkarski Real. V ključnih trenutkih beli delujejo zelo povprečno, kar Sanchez pripisuje prav odsotnosti Luke Dončića.

"Brez Dončića je bilo jasno, da bodo beli pogledovali proti Sergiu Llullu. Toda če branilci Reala ne igrajo, Madridčani tonejo."

"Izguba Dončića, ki je bila sicer bolje pripravljena, kot tista Cristiana Ronalda, je vsaj tako smrtonosna, kot je bila za bele izguba Portugalca. Jasno je, da je odhod igralca, ki bo postal evropska legenda košarke, velik udarec."

cristiano ronaldo
Reuters

Komentar, ki le kaže na veličino Luke Dončića in status, ki si ga je ustvaril v španski prestolnici. Tako kot v nogometu tudi v košarki očitno niso mogli nadomestiti najboljšega igralca.

Članki iz rubrike