jin jang Dobra karma

Jin in jang: stik nasprotij oziroma človek je bog...

ttt Svet24.si

Želela se je ločiti, sodil ji je z nožem. ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

Tamara Korošec Njena.si

Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

ku
ku
1 26.03.2019 09:02:58

KOMENTAR iz Španije, ki ježi kožo in Realu daje misliti: Igrati BREZ DONČIĆA je kot ...

Luka Dončić
Reuters
Luka Dončić je v lanski sezoni osvojil vse, kar se je osvojiti dalo v Evropi in zapustil Madrid ter se podal novim dogodivščinam naproti v ligo NBA.

In takoj je postalo jasno, da je Real Madrid drugačno moštvo. Košarkarsko moštvo, seveda, čeprav je veliko povezav v zadnjem komentarju Jesusa Sancheza za slovito Marco nastalo prav zaradi nogometnega Reala.

Slednji so namreč v letošnji sezoni povsem razglašeni brez Cristiana Ronalda, nazadnje pa je bil na el clasicu razglašen tudi košarkarski Real. V ključnih trenutkih beli delujejo zelo povprečno, kar Sanchez pripisuje prav odsotnosti Luke Dončića.

"Brez Dončića je bilo jasno, da bodo beli pogledovali proti Sergiu Llullu. Toda če branilci Reala ne igrajo, Madridčani tonejo."

"Izguba Dončića, ki je bila sicer bolje pripravljena, kot tista Cristiana Ronalda, je vsaj tako smrtonosna, kot je bila za bele izguba Portugalca. Jasno je, da je odhod igralca, ki bo postal evropska legenda košarke, velik udarec."

cristiano ronaldo
Reuters

Komentar, ki le kaže na veličino Luke Dončića in status, ki si ga je ustvaril v španski prestolnici. Tako kot v nogometu tudi v košarki očitno niso mogli nadomestiti najboljšega igralca.

Članki iz rubrike