IMG_2029 Odkrito.si

Nominacija je bila velika nagrada za njeno delo

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 24. avgusta

devica Svet24.si

Devica - resda nevsiljiva, a preveč kritična

otrok, vožnja, avto Svet24.si

8-letnik si je od mamice spet "sposodil" avto! ...

andrew Svet24.si

Dokazov o prijateljevanju s sprevržencem vse več

Rok in nika_instagram Najstnica.si

Nika priznala: Rok je bolj privlačen

lucija in josip Njena.si

Lucija: 'Josip ni taksen, kot se predstavlja na ...

ku
ku
1 26.03.2019 09:02:58

KOMENTAR iz Španije, ki ježi kožo in Realu daje misliti: Igrati BREZ DONČIĆA je kot ...

Luka Dončić
Reuters
Luka Dončić je v lanski sezoni osvojil vse, kar se je osvojiti dalo v Evropi in zapustil Madrid ter se podal novim dogodivščinam naproti v ligo NBA.

In takoj je postalo jasno, da je Real Madrid drugačno moštvo. Košarkarsko moštvo, seveda, čeprav je veliko povezav v zadnjem komentarju Jesusa Sancheza za slovito Marco nastalo prav zaradi nogometnega Reala.

Slednji so namreč v letošnji sezoni povsem razglašeni brez Cristiana Ronalda, nazadnje pa je bil na el clasicu razglašen tudi košarkarski Real. V ključnih trenutkih beli delujejo zelo povprečno, kar Sanchez pripisuje prav odsotnosti Luke Dončića.

"Brez Dončića je bilo jasno, da bodo beli pogledovali proti Sergiu Llullu. Toda če branilci Reala ne igrajo, Madridčani tonejo."

"Izguba Dončića, ki je bila sicer bolje pripravljena, kot tista Cristiana Ronalda, je vsaj tako smrtonosna, kot je bila za bele izguba Portugalca. Jasno je, da je odhod igralca, ki bo postal evropska legenda košarke, velik udarec."

cristiano ronaldo
Reuters

Komentar, ki le kaže na veličino Luke Dončića in status, ki si ga je ustvaril v španski prestolnici. Tako kot v nogometu tudi v košarki očitno niso mogli nadomestiti najboljšega igralca.

Članki iz rubrike