kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 19.02.2019 09:57:02

Kako se je SMEJALO DONČIĆU, ko so novinci razkrili PRVE MISLI o njem: Nisem verjel, mislil sem, da je ...

Na vikendu All Star so imeli pred dvobojem vzhajajočih zvezd bližnje srečanje vsi najboljši novinci v prav posebni oddaji.

Tradicija veleva, da se najboljši izbrani košarkarji usedejo z voditeljem NBA TV in se malce pogovorijo o začetkih, o prvih vtisih in tako naprej.

Glede na to, da je bil med njimi seveda Luka Dončić, je tema naletela tudi na evropskega fenomena, ki v evroligi in v Španiji ruši vse pred seboj.

Mnogi niso niti vedeli, kaj Luka počne in kako igra. Tako je Marvin Bagley, izbran kot drugi s strani Sacramenta (kar mnogi v mestu zamerijo Vladetu Divcu) o Dončiću dejal naslednje: "Ne bom lagal, pojma nisem imel, kdo je. Potem pa sem ga začel videvati na ESPN-u, v vrhuncih in si mislil, 'aha, to je torej Luka."

Jaren Jackson, izbran kot četrti za Memphis pa: "Mislil sem, da je Luka mit. Prvič sem ga videl, ko je stopil na avtobus na dan nabora, mi smo bili tam že cel teden, se dokazovali in gnali. Potem ga zagledam in si mislim, 'kdo je tale tukaj?' In potem se spomnim, da je to ta fant iz Evrope."

Luka je nekaj malega vedel o svojih 'konkurentih'. "Vedel sem, a ne veliko. Pri Realu smo vedno tekmovali v izpolnjevanju tabele končnice v NCAA, tako da sem potem gledal njihove tekme."

Članki iz rubrike