atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 18.02.2019 15:12:53

Teodosić letos le še za reprezentanco

Profimedia
Srb Miloš Teodosić, eden najboljših evropskih košarkarskih branilcev, se je odločil, da po odpovedi, ki jo je dobil pri ekipi severnoameriške profesionalne košarkarske lige NBA Los Angeles Clippers, kljub zanimanju nekaterih evropskih velikanov v letošnji sezoni, ne bo igral za noben klub.

"Klubsko sezono sem končal, vzel si bom nekaj odmora. Bom pa igral za reprezentanco, v njej se bom v dveh akcijah pripravil za naslednjo sezono," je napovedal nekdanji igralec Olympiacosa in CSKA, ki je priznal, da nima dobrega občutka, ker so se mu v Los Angelesu odpovedali, a vseeno ni prav nič razočaran.

"Tako je najbrž celo bolje, nekaj takega sem si po tihem želel. Mučil sem se z ekipo in ona z mano, razhod je bil tako najboljša rešitev. Tudi kakšne zamenjave si nisem želel, težko bi kje igral več. Važno pa je, da smo se razšli korektno, da smo ostali v dobrih odnosih," je dejal Teodosić, ki bo svoji reprezentanci še v tem tednu poskušal v dvobojih z Estonijo in Izraelom pomagati, da se uvrsti na svetovno prvenstvo.

Značke: košarka, srbija

Članki iz rubrike