pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
2 25.01.2019 10:10:27

ZATO MORA NA ALL STAR! Neverjetno, kaj so NAVIJAČI VSEH NBA KLUBOV naredili za Dončića!

Profimedia
Potem ko Luka Dončić ni bil izbran v udarno peterko za All Star, se je v Ameriki razvnela debata, ali ga bodo izbrali trenerji.

Naj obnovimo, kar gotovo veste. Luka Donči je zbral več kot 4 milijone glasov košarkarskih navdušencev z vsega sveta, a je nato v seštevku z glasovanjem predstavnikov ameriških medijev in igralcev v NBA za las ostal brez prve peterke zahoda za tekmo All Star, ki bo 17. februarja v Charlottu. Zdaj mora 19-letni Slovenec upati, da ga bodo kot eno od tako imenovanih rezerv za tekmo zvezd izbrali trenerji moštev lige NBA.

Ti imajo teden dni časa, razglasitev rezervistov bo natanko teden dni pozneje kot razglasitev udarnih peterk, debata pa je zelo zanimiva. Lahko bi rekli, da ameriški mediji in javnost Dončiću dajejo nekakšnih 50/50 - tisti, ki zagovarjajo njegov nastop na All Star, pa imajo nekaj zelo močnih argumentov. Med drugim poudarjajo, da bi Dončića v Charlottu zelo radi videli navijači, to pa dokazujejo z resnično neverjetnim podatkom.

Verjeli ali ne, po več kot polovici sezone je Dallas eno najbolj atraktivnih moštev na gostovanjih, potem ko je bil v lanski sezoni eno najmanj atraktivnih in je na tribune privabljal izjemno malo gledalcev. Letos jih privablja ogromno. Pomislite, zgolj LeBrona Jamesa in njegove Lakerse ter Stepha Curryja, Kevina Duranta in njune Warriorse po vsej Ameriki pride gledat več ljudi kot Dončića in njegove Maverickse. In to čisto malo več.

"To je dokaz, da ljudje hočejo videti Dončića. Je eden najbolj zanimivih, najbolj atraktivnih, navijače zelo zanima, kaj bo naredil. Ni ga boljšega razloga od tega za uvrstitev na teko All Star. Igralec, ki mu je uspelo tako zelo spremeniti privlačnost Dallasa, in ki ima zraven tako statistiko, preprosto mora potovati v Charlotte," meni ugledni ameriški komentator, ki verjame, da bodo trenerji temu kriteriju dali prednost pred vsemi ostalimi.      

Članki iz rubrike