Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 17.01.2019 11:48:16

KAJ TAKEGA!? Dončić, Durant in ... MISS BRAZIL! Poglejte tole, tako daleč je šlo ... (foto)

Prav neverjetno je, kakšno pozornost dobi Luka Dončić v nekaterih medijih.

Na primer v sloviti madridski Marci, ki ga je vzela povsem za svojega, ko je tako zelo uspešno igral za madridski Real. In ki ga ima povsem za svojega tudi zdaj, ko tako zelo blesti pri Dallas Mavericks. Marca o Dončiću poroča približno tako intenzivno kot najbolj zagrizeni slovenski portali, odpira vse mogoče teme in po potrebi slovenskega dragulja tudi brani, kot da bi bil španski. Še najbolj ga brani v "sporu" s Kevinom Durantom.

Naj spomnimo, veliki zvezdnik Golden Stata je pred nekaj dnevi dejal, da je Dončić sicer sijajen, a da je imel prednost pred ameriškimi vrstniki, saj je lahko že od 15 leta v miru igral košarko na zelo visokem nivoju, medtem ko so oni morali hoditi na predavanja, opravljati izpite in posedati po knjižnicah. Še vedno si nihče ni povsem na jasnem, ali je veliki KD napadel Dončića ali ameriški sistem, a M;arca trdi, da to sploh ni pomembno.

"V vsakem primeru Durant laže, saj nič od tega, kar je dejal, ne drži," so včeraj zapisali v odmevnem članku, danes pa so Kevina še dodatno zbodli. Kar težko je namreč verjeti, kako so pri Marci naslovili članek, v katerem govorijo o tem, da se Durant dobiva z Miss Brazil, slovito blogerko Sabrino. "Kevin Durant se dobiva z Miss, medtem ko laže o Dončiću," piše v naslovu prispevka, ki ga lahko najdete (in se mu čudite) na tej povezavi.        

Značke: dončić, durant, marca

Članki iz rubrike