Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 17.01.2019 08:55:03

Jezni Dončić PREPRIČAN, da so mu sodniki ZNOVA ukradli zmago! Poglejte, tako je ... (video)

Luka Dončić je bil po zadnji tekmi v ligi NBA zelo jezen.

Slovenski čudežni deček je odigral novo fenomenalno partijo v najmočnejši ligi na sveetu. A znova je ostal praznih rok. Čeprav je Luka Dončić ponoči uspel ob živce spravljati tudi obrambo San Antonia, ki ga s klopi vodi legendarni strateg Gregg Popovich in je Spursom nasul kar 25 točk, ob 8 skokih in 8 asistencah, je njegov Dallas še enkrat več izgubil. 

Znova so Telički odigrali zelo tesno tekmo, čeprav so v prvi četrtini povedli že za 19 točk. A San Antonio se je vrnil in v zadnji četrtini dolgo časa vodil. Vse do zadnjih dveh minut, ko je Dallas v največji meri ravno zaradi Dončića prišel do izenačenja na 96:96. Nato je Davis Bertans dosegel prelomno trojko za San Antonio in povedel svoje moštvo v vodstvo s 99:96. Vodstvo, ki ga Popovichevi varovanci niso več izpustili iz rok. 



A kdo ve, kako bi se tekma končala, če bi takoj po Bertansovi trojki za +3 Spursov sodniki dosodili osebno napako nad Luko Dončićem pri metu za tri točke. Slovenca je nepravilno zaustavljal Derrick White, toda sodniška piščalka je ostala nema. To je povzročilo pravi naval ogorčenja na klopi Dallasa. Ob Dončiću je protestiral tudi Dallasov trener Rick Carlisle, lastnik Teličkov Mark Cuban pa je odšel celo do zapisnikarske mize in zahteval, da naj na velikem zaslonu predvajajo prekršek nad Dončićem. 

Vse to ni kaj veliko pomagalo Teličkom. Ker se sodniki niso oglasili, je imel San Antonio na voljo napad, v katerem je z nekaj sreče prišel do +5 in tekma je bila odločena. Dončić je bil po koncu tekme jezen, slabe volje. Razumljivo. "Zagotovo je bil nad mano storjen prekršek. Takšna so pravila. Če ima na tebi roke, ko vržeš za tri … Vsak dan vidim veliko igralcev, katerim dosodijo ta prekršek. Meni ga niso …" je nejevoljno zmajeval z glavo Slovenec.

Članki iz rubrike