19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

tek Petisvet.si

Vsi blagoslovi gibanja na prostem

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

verboten 3 Svet24.si

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

nu
nu
1 11.01.2019 00:00:53

MOJ BOG!? Glejte, kar je ŽUPAN DALLASA naredil v glasovanju za DONČIĆA na All Star, je NORO! (video)

Reuters
Kar se dogaja v Teksasu, je preprosto neverjetno.

Če ste mislili, da stvari ne morejo iti še dlje, ste se močno ušteli. Ob tem ko so objavili druge vmesne rezultate glasovanja za All Star in pokazali, da je Luka Doničić v resnično neverjtnem položaju (več o norih rezultatih in neverjtnem Lukovem mestu na zahodu ter v celotni NBA na tej povezavi), se je oglasil župan teksaškega velemesta, župan mogočnega Dallasa Mike Rawlings. In vsem prebivalcem Dallasa ter vsem prijateljem Dallasa poslal resnično neverjetno sporočilo. 

"Pozdravljeni, Tukaj župan Mike Rawlings. Prosil bi vas, da storite nekaj zelo pomembnega. V ekipi Dallas Mavericks imamo superzvednika, ki ga moramo spraviti na All-Star tekmo. Obiščite spletno stran mavs.com/allstar in vsak dan glasujte za Luko Dončića. Mora nam uspeti. On je naš igralec. Če ne boste glasovali, se bom moral pogovoriti s policijo. Dajmo. Glasujte zanj," je prek twitterja sporočil prvi mož mesta in pokazal, kaj pomeni Dončić. 

Danes so glasovi še vedno dvojni, štejejo pa tudi enojni, zato glasujte vsak dan do imenovanja prvih peterk 24. januarja. Nagovor župana si lahko ogledate spodaj. Če vam ga ne prikaže, pa na tej povezavi. 

Članki iz rubrike