jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Ponekod po Sloveniji močno sneži. ...

Lunin mrk, 27. 7. 2018 Svet24.si

Vse kar morate vedeti o prihajajočem luninem mrku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

nu
nu
1 11.01.2019 00:00:53

MOJ BOG!? Glejte, kar je ŽUPAN DALLASA naredil v glasovanju za DONČIĆA na All Star, je NORO! (video)

Reuters
Kar se dogaja v Teksasu, je preprosto neverjetno.

Če ste mislili, da stvari ne morejo iti še dlje, ste se močno ušteli. Ob tem ko so objavili druge vmesne rezultate glasovanja za All Star in pokazali, da je Luka Doničić v resnično neverjtnem položaju (več o norih rezultatih in neverjtnem Lukovem mestu na zahodu ter v celotni NBA na tej povezavi), se je oglasil župan teksaškega velemesta, župan mogočnega Dallasa Mike Rawlings. In vsem prebivalcem Dallasa ter vsem prijateljem Dallasa poslal resnično neverjetno sporočilo. 

"Pozdravljeni, Tukaj župan Mike Rawlings. Prosil bi vas, da storite nekaj zelo pomembnega. V ekipi Dallas Mavericks imamo superzvednika, ki ga moramo spraviti na All-Star tekmo. Obiščite spletno stran mavs.com/allstar in vsak dan glasujte za Luko Dončića. Mora nam uspeti. On je naš igralec. Če ne boste glasovali, se bom moral pogovoriti s policijo. Dajmo. Glasujte zanj," je prek twitterja sporočil prvi mož mesta in pokazal, kaj pomeni Dončić. 

Danes so glasovi še vedno dvojni, štejejo pa tudi enojni, zato glasujte vsak dan do imenovanja prvih peterk 24. januarja. Nagovor župana si lahko ogledate spodaj. Če vam ga ne prikaže, pa na tej povezavi. 

Članki iz rubrike