serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Tjaša Železnik Svet24.si

FOTO: Naši zvezdniki pred desetimi leti in danes

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

innsbruck, sneg Svet24.si

Zimski suši odklenkalo! Zapadlo bo kar precej ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je znašla v srbskem seks ...

Cara Delevingne Najstnica.si

Zaradi ene fotografije izgubila 100 tisoč ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

nu
nu
1 08.01.2019 10:48:05

Harden, Curry ali Dončić? SAMO DONČIĆ! Poglejte, TU JE DOKAZ, pravi izjemno ugledni ... (video)

Osrednji španski športni časopis je postavil spomenik akciji slovenskega dragulja.

Kot zagotovo veste, je Dallas preteklo noč doživel boleč poraz proti zdesetkanim Los Angeles Lakersom, Luka Dončić pa je blestel v vsem svojem sijaju s 27 točkami in številnimi izjemnimi akcijami. Najbolj odmeva spektakularno preigravanje, ki ga je Slovenec zaključil s svojim tipičnim korakom nazaj in zadeto trojko, ravno ta izjemna akcija pa je postala predmet posebnega prispevka kultne Marce. 

Izjemno ugledni španski časopis je akcijo svojim bralcem prikazal kot nekaj, kar je prišlo v idealnem trenutku - sredi žolčne razprave med Stephom Curryjem in Jamesom Hardnom. Ko so prvemu piskali korake, je obtoževal drugega (več o tem v tej povezavi), Marca pa ne dvomi, kdo ima v tej zgodbi prav. Nihče. Kot pišejo Španci, v resnici tako Curry kot Harden pri tako imenovanem step-backu delata korake. Edini, ki jih ne, je Dončić. 

"Dončićev step-back je neustavljiv in ni ga branilca, ki bi lahko bil uspešen pri obrambi pred tem metom. Hkrati pa je to edini step-back, ki je po vseh pravili izveden popolnoma brez korakov," piše Marca in analizira posnetek omenjene akcije. Posnetek, ki ga najdete spodaj. Bolj kot jo boste gledali ter jo primerjali z velikima zvezdnikoma, bolj vam bo jasno, da imajo Španci prav. Ali pač?    

Značke: doncic, harden, curry

Članki iz rubrike