Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 08.01.2019 10:48:05

Harden, Curry ali Dončić? SAMO DONČIĆ! Poglejte, TU JE DOKAZ, pravi izjemno ugledni ... (video)

Osrednji španski športni časopis je postavil spomenik akciji slovenskega dragulja.

Kot zagotovo veste, je Dallas preteklo noč doživel boleč poraz proti zdesetkanim Los Angeles Lakersom, Luka Dončić pa je blestel v vsem svojem sijaju s 27 točkami in številnimi izjemnimi akcijami. Najbolj odmeva spektakularno preigravanje, ki ga je Slovenec zaključil s svojim tipičnim korakom nazaj in zadeto trojko, ravno ta izjemna akcija pa je postala predmet posebnega prispevka kultne Marce. 

Izjemno ugledni španski časopis je akcijo svojim bralcem prikazal kot nekaj, kar je prišlo v idealnem trenutku - sredi žolčne razprave med Stephom Curryjem in Jamesom Hardnom. Ko so prvemu piskali korake, je obtoževal drugega (več o tem v tej povezavi), Marca pa ne dvomi, kdo ima v tej zgodbi prav. Nihče. Kot pišejo Španci, v resnici tako Curry kot Harden pri tako imenovanem step-backu delata korake. Edini, ki jih ne, je Dončić. 

"Dončićev step-back je neustavljiv in ni ga branilca, ki bi lahko bil uspešen pri obrambi pred tem metom. Hkrati pa je to edini step-back, ki je po vseh pravili izveden popolnoma brez korakov," piše Marca in analizira posnetek omenjene akcije. Posnetek, ki ga najdete spodaj. Bolj kot jo boste gledali ter jo primerjali z velikima zvezdnikoma, bolj vam bo jasno, da imajo Španci prav. Ali pač?    

Značke: doncic, harden, curry

Članki iz rubrike