Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.12.2018 18:47:10
Deli članek:

NAŠLI SO LUKNJO! Takole je mogoče LUKI DONČIĆU priskrbeti dodatne glasove za ALL STAR!

Profimedia

Veljalo je, da je slovenskega super zvezdnika mogoče glasovati trikrat na dan.

Večkrat smo pisali o tem, da obstajajo tri platforme in da je na vsaki mogoče enkrat na dan glasovati za svojega najljubšega košarkarja, če ga želite poslati na All Star tekmo. Naj te tri platforme obnovimo. Prvič, vpis imena Luka Dončić v iskalnik Google in glasovanje neposredno od tam. Drugič, glasovanje za Luko Dončića na spletni strani lige NBA. Tretjič, glasovanje prek aplikacije NBA, ki si jo lahko snamete na android in IOS. 

No, ravno oboževalci Luke Dončića pa so tisti, ki so ugotovili, da obstaja tudi četrta pot. Kot poročajo nekateri specializirani portali, ki se ukvarjajo predvsem z Mavericksi, so navijači Dallasa prišli do spoznanja - in preverjeno deluje! -, da je mogoče oddati dodaten glas vsak dan. Jasno, na vsaki napravi, ki jo posedujete - z vsako je torej skupno mogoče glasovati štirikrat na dan - vsak dan vse do konca glasovanja.

In kakšna je ta četrta pot? Na napravo, ki to omogoča, je treba naložiti Google Assistant. Nato pa je s to napravo, povezano prek Google Assistant mogoče glasovati z izrečenim stavkom: "Google, talk to NBA All-Star." Kot so ugotovili navijači Dallasa, je glasovanje na tak način mogoče, tudi če ste prej že izkoristili glas na vse tri sprva poznane načine. Kar dobrodošlo, kajti razlike med kandidati bodo zagotovo zelo majhne. Pa nikar ne povejte tistim, ki želijo glasovati za koga drugega.