pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

ku
ku
1 21.12.2018 07:53:17

EDEN NAJVEČJIH košarkarjev vseh časov se je POKLONIL Dončiću! On je NOVINEC LETA! BREZ DVOMA!

Luka Dončić
Reuters
Novo priznanje za Luko Dončića!

Preden je prišel v ligo NBA so se okrog Luke Dončića kresala mnenja. Mnogi so bili prepričani, da bo slovenski čudežni deček uspel v najmočnejši košarkarski ligi na svetu, a ni jih bilo malo, ki so menili drugače. Med največjimi kritiki Dončića je bil legendarni Charles Barkley, eden izmed največjih košarkarjev, ki so kdajkoli tekli po parketih lige NBA.


"Ne zaupam tujim tekmovanjem. Nič nimam proti tujcem, a le ne vem, v kakšnih tekmovanjih igrajo. Luka je bil pri 18 letih MVP, kar mi pove, v kakšnem tekmovanju je igral. Nihče ne bi smel pri 18 letih dominirati v svetu odraslih." je pred časom dejal Barkley. In dodal: "Ozrite se v preteklost in poglejte ligo NBA. Le za enega 18-letnika bi lahko rekli, da je bil res velik. To je bil LeBron James. Ljudje pozabljajo, kako se je na primer Kobe Bryant lovil prva leta. Prav tako Kevin Garnett. Nenehno mi govorijo, da je bil Dončić pri 18 letih MVP, sam pri sebi pa se sprašujem, proti komu je sploh igral. Pri 18 letih ne bi smel dominirati v svetu odraslih." Barkleyjeve besede so takrat zelo odmevale, odzval se je tudi Goran Dragić, ki je dejal, da legendarni krilni center pač nima pojma o evropski košarki. 

In danes? Hja, danes Barkley govori drugače. Danes je Barkley velik ljubitelj Luke Dončića. Slovenec mu je zaprl usta in ga prisilil, da je spremenil mnenje o njem. "Košarko igra v ravno pravem ritmu. Ko je treba, je hiter, a se ne zaletava, v pravem trenutku pa zna tudi ustaviti igro. Če je odprt, bo metal, drugače pa išče soigralce. Sprejema izredno malo slabih odločitev. Zdi se, da ima sebe in dogajanje na parketu ves čas pod nadzorom. Brez dvoma gre za novinca leta!" je dejal Barkley.

Članki iz rubrike