giani poposki zarja predin Odkrito.si

Poglejte Predinovo vnukinjo! Čigava kopija je?

archie Svet24.si

Ugiba se, komu je Archie vse bolj podoben!?

planet Petisvet.si

Vpliv božanstev z neba na dneve v tednu

eksplozija gorica Svet24.si

FOTO in VIDEO: Eksplozija v Gorici terjala tri ...

andrej in konstantin Svet24.si

Dragulj slovenske kulture in zgodovine, ki ga je ...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

Jacqueline Kale Njena.si

Zvezda nove sezone Ljubezni po domače zmagala v ...

ku
ku
0 20.12.2018 16:18:39

NAVIJAČI PARTIZANA s posebnim sporočilom za najboljšega strelca NAVDUŠILI celotno regijo (FOTO)

aba
Košarkarji beograjskega Partizana, ki jih od nedavnega vodi italijanski strokovnjak Andrea Trinchieri, so se v evropskem pokalu uvrstili v drugi del tekmovanja - med 16 najboljših ekip.

Črno-beli so napredovanje potrdili na domači tekmi zadnjega kroga prvega dela, ko so s 87:72 premagali turški Türk Telekom. Ob kar 15 točkah razlike so bili domači navijači lahko mirni, tudi sicer so imeli košarkarji Partizana skozi vso tekmo pobudo.

Medtem ko so Grobari ves čas prepevali in slavili svoje ljubljence, je pozornost pritegnil transparent manjše skupine navijačev. Ti so želeli Vanji Marinkoviću sporočiti, da naj zanje doseže več kot 13 točk, saj so očitno na prav ta dogodek vplačali stavo. Vendar, prav poseben motivacijski prijem se jim ni ravno posrečil... No, če bi bilo to tako lahko, bi takšne stave padale na plodna tla kot zrele hruške.vanja transparent


Enaidvajsetletni branilec, ki je sicer v tem tekmovanju z natančno 13 točkami na tekmo najboljši strelec ekipe, jih na njihovo žalost namreč ni osrečil, saj je v dobrih 22 minutah dosegel vsega pet točk. Zanj razmeroma skromen učinek, a na uspešnost moštva ta večer ni vplival.

Značke: partizan, grobari

Članki iz rubrike