900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 20.12.2018 16:18:39

NAVIJAČI PARTIZANA s posebnim sporočilom za najboljšega strelca NAVDUŠILI celotno regijo (FOTO)

aba
Košarkarji beograjskega Partizana, ki jih od nedavnega vodi italijanski strokovnjak Andrea Trinchieri, so se v evropskem pokalu uvrstili v drugi del tekmovanja - med 16 najboljših ekip.

Črno-beli so napredovanje potrdili na domači tekmi zadnjega kroga prvega dela, ko so s 87:72 premagali turški Türk Telekom. Ob kar 15 točkah razlike so bili domači navijači lahko mirni, tudi sicer so imeli košarkarji Partizana skozi vso tekmo pobudo.

Medtem ko so Grobari ves čas prepevali in slavili svoje ljubljence, je pozornost pritegnil transparent manjše skupine navijačev. Ti so želeli Vanji Marinkoviću sporočiti, da naj zanje doseže več kot 13 točk, saj so očitno na prav ta dogodek vplačali stavo. Vendar, prav poseben motivacijski prijem se jim ni ravno posrečil... No, če bi bilo to tako lahko, bi takšne stave padale na plodna tla kot zrele hruške.

vanja transparent


Enaidvajsetletni branilec, ki je sicer v tem tekmovanju z natančno 13 točkami na tekmo najboljši strelec ekipe, jih na njihovo žalost namreč ni osrečil, saj je v dobrih 22 minutah dosegel vsega pet točk. Zanj razmeroma skromen učinek, a na uspešnost moštva ta večer ni vplival.

Značke: partizan, grobari

Članki iz rubrike