serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Tjaša Železnik Svet24.si

FOTO: Naši zvezdniki pred desetimi leti in danes

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

innsbruck, sneg Svet24.si

Zimski suši odklenkalo! Zapadlo bo kar precej ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je znašla v srbskem seks ...

Cara Delevingne Najstnica.si

Zaradi ene fotografije izgubila 100 tisoč ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

ku
ku
0 20.12.2018 16:18:39

NAVIJAČI PARTIZANA s posebnim sporočilom za najboljšega strelca NAVDUŠILI celotno regijo (FOTO)

aba
Košarkarji beograjskega Partizana, ki jih od nedavnega vodi italijanski strokovnjak Andrea Trinchieri, so se v evropskem pokalu uvrstili v drugi del tekmovanja - med 16 najboljših ekip.

Črno-beli so napredovanje potrdili na domači tekmi zadnjega kroga prvega dela, ko so s 87:72 premagali turški Türk Telekom. Ob kar 15 točkah razlike so bili domači navijači lahko mirni, tudi sicer so imeli košarkarji Partizana skozi vso tekmo pobudo.

Medtem ko so Grobari ves čas prepevali in slavili svoje ljubljence, je pozornost pritegnil transparent manjše skupine navijačev. Ti so želeli Vanji Marinkoviću sporočiti, da naj zanje doseže več kot 13 točk, saj so očitno na prav ta dogodek vplačali stavo. Vendar, prav poseben motivacijski prijem se jim ni ravno posrečil... No, če bi bilo to tako lahko, bi takšne stave padale na plodna tla kot zrele hruške.vanja transparent


Enaidvajsetletni branilec, ki je sicer v tem tekmovanju z natančno 13 točkami na tekmo najboljši strelec ekipe, jih na njihovo žalost namreč ni osrečil, saj je v dobrih 22 minutah dosegel vsega pet točk. Zanj razmeroma skromen učinek, a na uspešnost moštva ta večer ni vplival.

Značke: partizan, grobari

Članki iz rubrike