miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
0 19.12.2018 07:06:49

Dončić ZADEL NORO TROJKO, nato pa OBRAČUNAL Z GLEDALCEM! Tale posnetek pokaže ... (video)

Ob statističnem presežku in tretjem zaporednem porazu je slovenski zvezdnik nase opozoril še z nečim.

Še globoko v tretji četrtini je bil Dallasa v Denverju v igri za zmago, celo vodil in ob tem je Dončić zadel enega od, kot se je zdelo tedaj, ključnih metov. Pri vodenju se je sicer znašel v težavah, nato pa s svojim tipičnim korakm nazaj vrgel iz igre višjega čuvaja ter sijajno zaključil za tri točke. A kot so lahko videli tisti, ki Slovenca pri tem niso gledali v hrbet, se je pri tem zgodilo še nekaj, in sicer se je Dončić spustil v besedni obračun z navijačem Denverja. 

Luka ni bil najbolj vroč, kar zadeva met iz igre in kazalo je, da bo tudi v tej akciji ostal brez uspešnega zaključka. Kot pravijo ameriški mediji, je pri tem očitno prišlo do opazke iz občinstva, na katero je Dončić po zadetem metu odgovoril s tako imenovanim trash-talkom (torej nekakšnim smetenjem z besedami ali umazanim govorom). Dončić se je po svoji navadi v obrambo vračal vzvratno in pri tem nekaj zabrusil nekomu v prvi vrsti. 

To sta ameriška komentatorja takoj opazila, vendar pa televizijski posnetek, ki vam ga prilagamo, ne razkriva, za kakšne besede natanko je šlo. Tega pa ni videti niti z ostalih doslej razpoložljivih posnetkov. A kot je v ZDA v navadi, bi Dončića kaj lahko v težave spravil posnetek iz kakšnega drugega kota - ponavadi se pojavijo bodisi z naslova kakšnega novinarja bodisi kakšnega gledalca. 

Če vam posnetka ne prikaže spodaj, si ga lahko ogledate na tej povezavi. 

Članki iz rubrike