kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 18.12.2018 10:01:01

NBA V ŠOKU! Na Dončićev izziv je VELIKI ZVEZDNIK odgovoril s TO škandalozno potezo! (video)

Malo za šalo, veliko zares. James Harden je dvignil ogromno prahu.

Naj se nekaj takoj razumemo: James Harden je fantastičen košarkar in samo želimo si lahko, da bi se mu naš Luka Dončić kdaj približal, kaj šele ga dosegel. Morda se mu bo, morda se mu ne bo, je pa dejstvo, da ga je na dosedanjih dveh obračunih Dallasa in Houstona slovenski as kar pošteno ugnal. Ob tem pa nekateri napol v šali pravijo tudi, da je Harden dobil konkurenco pri njegovem značilnem metu za tri točke s korakom nazaj - tako imenovani step-back.

Kakorkoli, Dončiću ta step-back uspeva resnično fantastično, zato - spet napol v šali - ni nič čudnega, da je Harden zadevo želel odpeljati en korak dlje. In to dobesedno. Na tekmi med Houstonom in Utahom je Harden naredil kar dva(!?) koraka nazaj, da je v dvoboju z Rickyjem Rubiem prišel do meta za tri točke - pri čemer sodniki niso dosodili korakov, temveč so škandalozno zapiskali prekršek Španca nad Američanom pri metu za tri točke. In to v zadnji minuti tekme!

"Sploh ne bom odgovoril, ali so bili koraki. Vi mi povejte, ali so bili koraki, in prepričan sem, da bi 100 odstotkov ljudi odgovorilo enako kot vi. Vsi vedo odgovor," je dejal zgroženi Španec, Američani pa so resnično neverjetno akcijo poimenovali stepback++, stepback v stepback in dvojni stepback. Zelo zgovorna pa je tudi statistika slovitega Yahooja: Harden 47 točk, 6 skokov in neskončno korakov.

Video neverjeten akcije si seveda lahko pogledate spodaj. Video najbolj groznih korakov v zgodovini NBA, kot pravijo Američani.    

harden

Značke: dončić, harden, nba

Članki iz rubrike