GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

nu
nu
0 10.12.2018 10:30:52

DIRK JE CAR! Njegova razlaga, kaj je Dončića ČAKALO V GARDEROBI, bo navdušila tudi vas (video)

Dirk Nowitzki je pač Dirk Nowitzki. Car. Kralj.

Ponoči po slovenskem času je Dallas opravil trening, po njem pa je bil medijem na voljo legendarni Nemec, ki se počasi vrača in namerava zaigrati še v tem koledarskem letu. "Da, letnica 2018 je vsekakor moj cilj, čutim se pripravljenega, zelo dobro treniram," poudarja Nowitzki, ki pa je v zelo sproščenem in zelo odmevnem medijskem nastopu veliko govoril tudi o Luki Dončiću in o njegovi že skoraj legendarni predstavi na srečanju s Houstonom.

"Ne moreš se vedno zanašati na to, a včasih je tako, da te mora rešiti najboljši igralec. Zdelo se je brezupno, tudi Luki stvari niso šle, toda tista trojka s krila je bila zanj izjemno pomembna. Pri strelcu je včasih tako, da potrebuje le eno žogo skozi mrežico in mu zadeve stečejo. Dvigne se samozavest in Luka je od te točke zadeve preprosto vzel v svoje roke. Zadel je neverjetno težke mete. Videli smo že njegove podobne mete, toda ti so bili posebej težki," je dejal Nowitzki. 

"Pokrival ga je odličen, visok branilec, čas izmeta je moral biti popoln. Izjemno zabavno ga je bilo gledati. Tudi vzdušje v dvorani je bilo nato fantastično, ljudje so se povsem zagreli, bilo je sijajno. Marsikaj smo si rekli v navalu navdušenja, najbolje pa se spomnim dogajanja v slačilnici, ko smo po tekmi zapustili parket. Vsi smo peli Halleluka, tega se res dobro spomnim. Stvari je vzel v svoje roke, fant pač nima glave 19-letnika," je navdušil Nemec.

In šel še dlje. "Hitro pozabi, kaj se je zgodilo pred tem, razmišlja in deluje drugače, kot to ponavadi počnejo novinci." Ameriški novinarji so nato želeli vedeti še, kaj mu je Dirk govoril po tekmi, ko so kamere pokazale, da je Luki nekaj šepetal na uho. "Res se ne spomnim. Vem, da je nekaj bilo, toda res se ne morem spomniti, kaj sem govoril. Bili smo zelo 'nahajpani', rekli smo marsikaj, a se res ne spomnim, žal mi je."        

Če vas zanima celoten pogovor z legendo, si ga lahko ogledate na tej povezavi.  

Značke: nowitzki, dončić, dallas

Članki iz rubrike