evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 25.11.2018 09:39:18

OBTOŽBE na Dončićev račun! GLEJTE, kaj je naredil: Zaradi TE PROVOKACIJE ga je ZBIL PO TLEH! (video)

Dogodek s tekme Dallas - Boston ima očitno tudi drug zorni kot. Dobesedno.

Pisali smo o tem, da se je na začetku drugega polčasa omenjenega obračuna na Luko Dončića spravil Jaylen Brown, ki se je Slovencu postavil na pot in ga s hokejskim naletom poslal na tla. Na prvi pogled se je zdelo, da je Američan z njim obračunal zato, ker je Luka pred tem prestregel podajo, namenjeno njemu. Toda kot razkrivajo tisti, ki so se v zadevo malce bolj poglobili in jo razumejo na drugačen način, naj bi se Brown odzval na Slovenčevo provokacijo.

Ko je Dončić prestregel omenjeno žogo, je stekel proti obroču, tam s finto vrgel iz igre kar tri košarkarje Bostona in podal DeAndreu Jordanu za preprost zaključek. Med tremi je bil tudi veliki zvezdnik Bostona Kyrie Irving, ki ga je Dončić po čevape poslal že v prvem polčasu (če še niste videli, morate pogledati to povezavo), tudi tokrat pa ga je dvignil visoko v zrak in ga poslal daleč v prazno. No, tu pa se je začelo.

Kot trdijo zagovorniki Brownove poteze, je Dončić nato ob teku v obrambo nepremično strmel v Irvinga, kar v ZDA velja za provokacijo in česar si po nepisanih pravilih - vsaj tako si jih razlagajo nekateri - novinec ne bi smel privoščiti na račun velike zvezde. Zaradi te provokacije naj bi Brown preprosto kaznoval Dončića za to, ker ni gledal, kamor naj bi moral gledati - torej predse. Spodnji posnetek naj bi to dokazoval - presodite sami.    

Značke: doncic, irving, brown

Članki iz rubrike