pia zemljič Odkrito.si

Huda poškodba znane slovenske igralke

Angelina Jolie Svet24.si

Zvezdniki, ki imajo zelo zanimive skrite talente

novaandreja Petisvet.si

Astro nasveti: od 10.12. do 16.12.2018

dete, dojenček, bolnišnica Svet24.si

Starša podhranjenega 10-mesečnega dojenčka ...

sneg, sani, termometer, zima Svet24.si

Če bodo padavine, bo snežilo! Vse je odvisno od ...

jernej kozan Njena.si

Zmagovalec Talentov po Hrvaški osvaja še Nemčijo

nina pušlar Njena.si

Razkrita skrivnost Nine Pušlar

ue
ue
4 24.11.2018 18:19:23

AMERIŠKA ODVETNICA skočila pokonci! Kaj se gre OLIMPIJA? Je namerno ŽALJIVA?

Grega Wernig
Zanimiv komentar se je v povezavi z Olimpijo pojavil v ZDA.

Včeraj (no, pa tudi že prej in še v prihodnjih dneh) je tudi Slovenijo povsem obnorel Črni petek. Black Friday, ko se cene bolj ali manj znižajo, so skušali čim bolje izkoristiti vsi tisti, ki kaj prodajajo.

Svoj lonček je želela dodati tudi Petrol Olimpija, ki je ponudjala popuste v spletni trgovini. Akcijo ob Črnem petku pa sta na fotografiji najavljala Hrvat Luka Šamanić in Američan Jalek Felton.In prav prisotnost slednjega je naletela na zanimiv odmev v ZDA. Tam je namreč na svojem Instagramu omenjeno fotografijo objavila Kerry Sutton, odvetnica, ki je Feltona zastopala ob zapletu-incidentu na univerzi North Carolina, ki jo je pozneje tudi zapustil in prišel v Ljubljano.

"Tvoja vzhodnoevropska ekipa Petrol Olimpije že vso sezono noče uporabljati tvojih sposobnosti na parketu, je pa uporabila tvoj črni obraz v njeni reklamni akciji za črni petek. Namerno žaljivo ali najslabši marketing?," je zapisala Suttonova. Felton je namreč od prihoda v Olimpijo zbral bore malo minut na parketu, res pa je, da ga v klubu kar precej časa tudi niso želeli dati igrat, dokler ni dobil zeleno luč zdravnikov.

Članki iz rubrike