rosvita02 Odkrito.si

Priznanje: Rosvita Pesek spregovorila o prepirih z...

Vrtec_3 Svet24.si

Drama v vrtcu: Zalezovala je celo babice in dedke ...

denar evro Petisvet.si

Če ga najdete, ga dobro poglejte! Vreden je več,...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

katarina kresal 1 Svet24.si

Nekdanja ministrica Katarina Kresal v vlogi ...

andrej škufca Njena.si

Andrej Škufca svetu predstavil sina Valentina!

Ana Dolinar Njena.si

Ana Dolinar bo spet mamica

ue
ue
4 24.11.2018 18:19:23

AMERIŠKA ODVETNICA skočila pokonci! Kaj se gre OLIMPIJA? Je namerno ŽALJIVA?

Grega Wernig
Zanimiv komentar se je v povezavi z Olimpijo pojavil v ZDA.

Včeraj (no, pa tudi že prej in še v prihodnjih dneh) je tudi Slovenijo povsem obnorel Črni petek. Black Friday, ko se cene bolj ali manj znižajo, so skušali čim bolje izkoristiti vsi tisti, ki kaj prodajajo.

Svoj lonček je želela dodati tudi Petrol Olimpija, ki je ponudjala popuste v spletni trgovini. Akcijo ob Črnem petku pa sta na fotografiji najavljala Hrvat Luka Šamanić in Američan Jalek Felton.In prav prisotnost slednjega je naletela na zanimiv odmev v ZDA. Tam je namreč na svojem Instagramu omenjeno fotografijo objavila Kerry Sutton, odvetnica, ki je Feltona zastopala ob zapletu-incidentu na univerzi North Carolina, ki jo je pozneje tudi zapustil in prišel v Ljubljano.

"Tvoja vzhodnoevropska ekipa Petrol Olimpije že vso sezono noče uporabljati tvojih sposobnosti na parketu, je pa uporabila tvoj črni obraz v njeni reklamni akciji za črni petek. Namerno žaljivo ali najslabši marketing?," je zapisala Suttonova. Felton je namreč od prihoda v Olimpijo zbral bore malo minut na parketu, res pa je, da ga v klubu kar precej časa tudi niso želeli dati igrat, dokler ni dobil zeleno luč zdravnikov.

Članki iz rubrike