Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
0 18.11.2018 12:52:36

’Čika Luka, my kum,’ z Dragićem sem govoril, ko si imel 16 let. Rekel mi je …

nba.com
Luka Dončić je je zvezdniškem večeru zasijal tudi na uradni televiziji lige NBA.

Slovenskega košarkarskega dragulja, ’wonderboyja’, agenta 77, Dona ali kakorkoli že so po sijajni predstavi (24 točk, 9 skokov, 4 asistence), začinjeno z zmago nad Golden Statom, poklicali v eter uradne televizije lige NBA in z njim opravili pogovor.

Najprej so se skupaj spomnili odmevne zmage Dallasa. »Bila je izjemna tekma. Opravili smo odličen posel. So večkratni prvaki lige NBA, zato je bilo težko. Rad imam svojo ekipo, rad imam Dallas,«je sprva dejal Dončić, ki je s Telički vpisal še četrto zaporedno zmago. »Želim le uživati v košarki, se zabavati s soigralci. Sedaj smo zmagali štiri tekme zapored, tako da očitno dobro opravljamo svoj posel,«je ocenil.

Potem ga je z zanimivim ’Čika Luka, my kum,’ ogovoril eden od novinarjev, ki je pred približno tremi leti o Dončiću govoril z Goranom Dragićem. Gogi mu je že takrat napovedal, da prihaja veliki potencial, ki ga imajo sedaj Američani naposled priložnost občudovati na lastne oči. Vse bolj in bolj … »Pridobivaš na samozavesti, vsak dan je imaš več. Z Dragićem sem bil ’cimer’. Bil je moj mentor. Rečem lahko, da gre za odličnega človeka,« se je z omenjenim novinarjem na kratko pogovoril Dončić in za konec namenil še besedo ali dve dejstvu, da mu trener in soigralci zaupajo žogo v ključnih momentih tekme. Luka pa vrača s koši … »To mi pomeni vse. Te mete imam rad. Ampak imamo odlične igralce v ekipi, tako da lahko naslednjič vrže nekdo drug. Veliko nas je tega zmožnih,« je skromno zaključil Ljubljančan.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike