Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 18.11.2018 08:15:00

Luka po epski predstavi OSUPNIL AMERIŠKE MEDIJE. Bil sem že v mnogo tesnih končnicah, toda ...

twitter
Dončić je s sijajno predstavo in odločilnim prispevkom pomagal pri četrti zaporedni zmagi Dallasa. Tokrat kar nad aktualnimi prvaki iz Oaklanda.

Devetnajstletnik je v 35 minutah na parketu dosegel 24 točk ob devetih skokih in štirih podajah. Tokrat je izgubil tri žoge. "Razmišljali smo le o zmagi. Dobro smo delali, imeli nekaj sreče. Vendarle so prvaki, zato smo veseli zmage. V obrambi smo jim dopustili 109 točk, kar je super, ker so najboljše napadalno moštvo v ligi," je po koncu srečanja povedal čudežni deček evropske košarke.


Je pa Luka dobil tudi vprašanje o tem, kako ga odločilni trenutki ne spravijo s tira, kot mnoge novince v ligi NBA. "Bil sem že v veliko tesnih končnicah, toda nervoza me nikoli ne zdela. V tem uživam. To sem delal tudi, ko sem igral v Realu iz Madrida. Rad mečem v zadnji minuti, to mi ne predstavlja težav. Toda seveda je sedaj drugače. To je NBA, najmočnejša liga na svetu."

Končni izid 112:109 in Dončićev prispevek na tekmi pa je pokazal, da mladenič vsekakor sodi na parket v odločilnih trenutkih in da mu je liga NBA pravzaprav pisana na kožo. 

Članki iz rubrike