Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 12.08.2018 08:55:10

Veliko razkritje, ki bo ODMEVALO: Šokantno dogajanje na relaciji CHELSEA-JAN OBLAK!

Jan Oblak
Reuters
Chelsea je dan pred koncem prestopnega roka v Angliji senzacionalno za 80 milijonov evrov kupil vratarja Athletica Kepo Arrizabalago.

S tem je mladenič postal najdražji vratar v zgodovini nogometne igre. Marsikdo pa se je vprašal, zakaj modri niso dodali še 20 milijonov in v svoje vrste zvabili Jana Oblaka.

Razlog, da se Škofjeločan ni preselil k otoškemu velikanu pa je povsem preprost. The Sunday Times je razkril, da je Chelsea potrkal tudi na vrata Atletica in to s šopom evrskih bankovcev. Natanko sto milijonov so Londončani ponudili za slovensko hobotnico ter bili prepričani, da bodo sklenili posel.



Vendar se stvari niso iztekle po načtrih. Angleži zatrjujejo, da je bil prav Oblak tisti, ki je zavrnil možnost odhoda. Odločil se je ostati pri Atleticu ter še naprej delati pod vodstvom trenerja Diega Simeoneja.

Za svojo lojalnost bo prav gotovo lepo nagrajen, kar si tudi zasluži. Pričakujemo lahko, da mu bodo Madridčani v podpis ponudili novo, izboljšano pogodbo, hkrati pa bo v njej spremenjena tudi višina odkupne klavzule. Ta naj bi s stotih milijonov evrov poskočila na 250 milijonov.

Članki iz rubrike