urša drofenik nejc_fon-6292 Odkrito.si

Uršo Drofenik boli srce

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop na velikonočni ponedeljek

Žalostna ženska Petisvet.si

Žalostna resnica o njej, ki o drugih grdo govori!

cerkev svetega pavla_muenchen Svet24.si

VIDEO: Panika v cerkvi, košare z velikonočnimi ...

samantha cohen 1 Svet24.si

Meghan znova šokirala: zdaj je sporočila, ...

Ana Klašnja Njena.si

Ana Klašnja: 'Moj fantek odrašča'

10_Miha_Perat Njena.si

Zvezde plešejo: Takšno soprogo ima Miha Perat

nu
nu
2 12.08.2018 08:55:10

Veliko razkritje, ki bo ODMEVALO: Šokantno dogajanje na relaciji CHELSEA-JAN OBLAK!

Jan Oblak
Reuters
Chelsea je dan pred koncem prestopnega roka v Angliji senzacionalno za 80 milijonov evrov kupil vratarja Athletica Kepo Arrizabalago.

S tem je mladenič postal najdražji vratar v zgodovini nogometne igre. Marsikdo pa se je vprašal, zakaj modri niso dodali še 20 milijonov in v svoje vrste zvabili Jana Oblaka.

Razlog, da se Škofjeločan ni preselil k otoškemu velikanu pa je povsem preprost. The Sunday Times je razkril, da je Chelsea potrkal tudi na vrata Atletica in to s šopom evrskih bankovcev. Natanko sto milijonov so Londončani ponudili za slovensko hobotnico ter bili prepričani, da bodo sklenili posel.

Vendar se stvari niso iztekle po načtrih. Angleži zatrjujejo, da je bil prav Oblak tisti, ki je zavrnil možnost odhoda. Odločil se je ostati pri Atleticu ter še naprej delati pod vodstvom trenerja Diega Simeoneja.

Za svojo lojalnost bo prav gotovo lepo nagrajen, kar si tudi zasluži. Pričakujemo lahko, da mu bodo Madridčani v podpis ponudili novo, izboljšano pogodbo, hkrati pa bo v njej spremenjena tudi višina odkupne klavzule. Ta naj bi s stotih milijonov evrov poskočila na 250 milijonov.

Članki iz rubrike