Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
6 10.08.2018 11:51:18

Šokanten napad na Luko Dončića: Veliki tekmec na naboru lige NBA udaril po Slovencu!

vszi
Eden od konkurentov slovenskega asa razkril, kaj si misli o novopečenemu članu Dallasa.

Ko je ESPN objavil novico, da je slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić prvi favorit za novinca leta v prihajajoči sezoni lige NBA, so jo ljubitelji košarke sprejeli z mešanimi občutki. Nekateri trdijo, da bi moral biti prvi favorit prvi izbor letošnjega nabora DeAndre Ayton, eden od konkurentov slovenskega košarkarja pa je šel še korak dlje. 


Michael Porter Jr. je bil eden od tistih, ki so bili kandidati za najvišja mesta na naboru, zaradi hude poškodbe pa je precej padel. Šele kot 14. ga je izbral Denver, številni dvomijo, da bo v letošnji sezoni sploh lahko navdušil navijače Denverja. Nihče mu ne pripisuje resnih možnosti, sam pa se je zdaj lotil Slovenca. Pod objavo, da je Dončić prvi favorit za novinca leta, je eden od uporabnikov družabnih omrežij komentiral: "To je grozno. Luka je najbolj precenjena oseba, ki sem jo videl v življenju." Seveda ne gre za edini tovrstni komentar, a precej pozornosti je pritegnil zaradi tega, ker je komentar všečkal Porter Jr. in s tem jasno izrazil svoje mnenje, kaj si misli o Slovencu. 

Nadvse zanimivo pa je tudi to, da se je Slovencu v bran javno postavil njegov dober prijatelj in nekdanji soigralec iz vrst Reala. Dino Radončić je dejal, da MVP evrolige ne more biti precenjen, lahko pa je poškodovani igralec, ki na univerzi ni odigral petih tekem.

Značke: dončić, nba, dallas

Članki iz rubrike