Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
2 22.02.2018 15:53:59

VELIKAN iz lige NBA z novico in čivkom sporočil, da si želi Dončića, drugi velikan v Španijo poslal oglednike

fiba
Luka Dončić prek luže vztraja v najboljšem položaju za prihajajoči nabor lige NBA.

Luka Dončić bo kmalu dopolnil 19 let, pa se o njem že tako na veliko govori. Ameriški mediji in pristaši hokeja so hitro zagrabili čivk Chicago Bullsov. Prepričani so, da želijo s tem povedati, da bodo do konca sezone izgubljali in dali prednost mladim košarkarjem, ki igrajo na branilskem položaju.

"V Chicagu bomo na zadnjih 25 tekmah sezone videli, kaj imamo v mladih igralcih. Cristiano Felicio, Cameron Payne in David Nwaba bodo dobili svojo priložnost, da se izkažejo," je zapisano, ob tem pa je priložena še povezava do novice na uradni spletni strani kluba. 

Biki imajo namreč veliko mladih košarkarjev na branilskih položajih, a nikogar, ki bi res lahko zaigral ob odličnemu Zachu LaVinu na 'dvojki'. Poleg tega pa jih ni prepričal niti prvi 'play' Kris Dunn. Ob Lauriju Markkanenu na štirici ter z LaVinom bolj kot izrazitim strelcem, tako potrebujejo nekoga, ki bi lahko imel večji del časa žogo v rokah.

In tu so prepričani, da lahko v zadnjih 25 tekmah pridejo do položaja, ko bodo lahko na naboru izbirali na samem začetku. Vsaj v top 3, kjer naj bi bil na koncu izbran Luka Dončić.

Je pa res, da Bullsi niso edini, ki si želijo odličnega organizatorja igre Reala. New York je namreč na pokalnem zaključku v Španiji imel svoje oglednike, ki so predvsem mladeniča vzeli pod drobnogled. Tudi tam namreč manjka pravi organizator igre, ki bi dobro sodeloval s Kristapsom Porzingisom. 

Članki iz rubrike