Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
3 19.01.2018 15:30:08

BOMBA IZ BEOGRADA! Evropski prvak iz Istanbula na pragu Crvene zvezde

Profimedia
Iz beograjskega evroligaša je prišla novica, da je vodstvo tega kluba na dobri poti, da v svoje vrste pripelje slovenskega reprezentanta.

Crveni zvezdi ne gre vse po načrtih, v evroligi je sinoči izgubila z Maccabijem in s tremi zaporednimi porazi drsi po lestvici navzdol. Uvrstitev v četrtfinale se rdeče-belim izmika, za nameček pa se trener Dušan Alimpijević sooča s poškodbami igralcev.

Če gre verjeti srbskim virom naj bi ravno v Crveni zvezdi svojo kariero nadaljeval Gašper Vidmar, sicer center turškega Banvita. Eden nosilcev ekipe, ki jo vodi slovenski strateg Sašo Filipovski, je bil jeseni v igri za prestop k madridskemu Realu, vendar so Turki zahtevali več kot pol milijona evrov, kar pa Španci niso želeli plačati.



Vidmar v tej sezoni za Banvit v povprečju dosega 13 točk in 6,6 skokov v Fibini ligi prvakov ter 9,7 točk in 3,9 skokov v turškem prvenstvu. Na evropskem prvenstvu je bil 30-letni Ljubljančan z 8,6 točkami na srečanje eden ključnih igralcev v zasedbi Igorja Kokoškova pri pohodu na evropski vrh.

Tridesetletni in 211 centimetrov visoki košarkar je v svoji karieri igral za Janče, Slovan, Fenerbahče, Olimpijo, Bešiktaš, Darušafako in Banvit. Štirikrat je osvojil naslov turškega prvaka.

Članki iz rubrike