alenka marovt 1 Odkrito.si

Novinarka na Pop TV zahteva resnico

gomboc 1 Svet24.si

Slovenec v Tel Avivu osvojil zlato

Bill Cosby Svet24.si

Bill Cosby spoznan za krivega

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

vesna ponorac Najstnica.si

Zvezdnica Gorskih sanj ima za sabo pomemben ...

rok in martina Njena.si

Rok Kunaver in Martina Plohl ujeta v objemu

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

nu
nu
1 05.01.2018 17:03:49

NORO! Dragić kultnemu soigralcu VSO SEZONO nosil največjo klaviaturo na VSA gostovanja! ŠOK, ko je izvedel zakaj

vszi
Ena najbolj izjemnih zgodb, kar jih je kdaj razkril Goran Dragić.

V fantastičnem, skoraj eno uro trajajočem radijskem intervjuju za slovito ameriško mrežo ESPN je zlati slovenski zmaj med drugim spregovoril tudi o nekaj najbolj nenavadnih pripetljajih iz svoje kariere v ligi NBA. Predvsem o takih, o katerih doslej ni bilo govora in med katerimi zagotovo prednjači pripetljaj z velikansko klaviaturo. "Največjo, kar jih sploh je," poudarja Dragić, ki je kot novinec pri Phoenixu imel prav posebno nalogo.

"Novinca sva bila jaz in Robin Lopez in med zadolžitve, ki sva jih imela, je prav posebno dodal sloviti Shaquille O'Neal. Veliki zvezdnik naju je zadolžil, da sva tisto sezono na vsa gostovanja nosila njegovo velikansko klaviaturo. Po letališčih, na letala, v hotele, kamorkoli in povsod. Vse to sva opravila, vedno sva jo uspešno prinesla tja in nazaj, bilo je zelo velik dela," se spominja Dragić, ki pa mu je pri vsem tem ves čas bilo nekaj čudno.

"Po sezoni sva se opogumila in velikana vprašala, zakaj ga nikoli nisva slišala igrati Ne na letalih, ne na letališčih, ne v kakšnem hotelu. Odgovor naju je šokiral. 'Kako bi me lahko slišala igrati, ko pa je ta klaviatura že več let pokvarjena,' nama je odvrnil Shaq. In spoznala sva, da sva bila med drugim deležna tudi precejšnje potegavščine, ki je ne bom nikoli pozabil," se resnično sijajni domislici velikega zvezdnika Dragić danes smeji.  

Značke: dragić, o'neal

Članki iz rubrike