favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
4 05.01.2018 11:17:57

NAJLEPŠE RAZKRITJE Gorana Dragića: Že prej bi NEHAL IGRATI finale, če ne bi dobil masaže. Ne od maserja, temveč ...

fiba
V fantastičnem intervjuju za sloviti ameriški ESPN je veliki slovenski junak leta 2017 spregovoril o mnogih stvareh, o katerih ni še nikoli.

Novinar si je na vsak način želel slišati stvari, ki jih Goran Dragić ni povedal še nikomur in med drugim je prišel do informacije o tem, da je med finalno tekmo zlatega Eurobasketa najboljši igralec tega tekmovanja dobil prav posebno masažo. S tem dejstvom je ameriški kolega soočil našega heroj in dobil resnično sijajen odgovor, resnično sijajno razkritje resnično nenavadnega, a tako zelo čudovitega dogodka. 

"Že nekaj časa sem imel krče, a sem želel igrati čim dlje. In ko mi je selektor Igor Kokoškov namenil enega od kratkih odmorov, se je resnično zgodilo nekaj neverjetnega. Naslonil sem se nazaj, počival in kar naenkrat je nekdo začel energično masirati mojo utrujeno nogo. Moral sem dvakrat pogledati, da bi ugotovil, da gre za mojega soigralca Eda Murića," je pojasnil Dragić, ki je bil nato razpet med olajšanjem, ki jo je čutil zaradi masaže, in razdelitvijo vlog. 

"Rekel sem mu, naj odneha, saj imamo v ekipi maserje in fizioterapevte. Toda nadaljeval je, ni se pustil prepričati, dejal mi je, da se preprosto moram še enkrat vrniti na igrišče. Na koncu sem ga moral celo odriniti stran, toda do tedaj mi je dejansko že močno pomagal. Da, taka ekipa smo bili in zato smo bili tako zelo uspešni," je še pojasnil Dragić in morda gre res celo za najlepšo zgodbo o moštvenem duhu in velikem slovenskem uspehu!  

Članki iz rubrike