podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 14.12.2017 17:17:00

MOJSTER JAKA! Ali spiš mirno, Saša Đorđević?! (video)

Profimedia
Bila je to še ena sijajna predstava Jake Blažiča, ki ne hladi cevi. Na četrtkovi tekmi evropskega pokala je bil znova prvi strelec večera, podpisal pa se je tudi pod potezo tekme, trojko v slogu Saše Đorđevića.

Ko je govora o slovenskih gastarbajterjih, ki si kruh služijo na Pirenejskem polotoku, je seveda v ospredju fenomen po imenu Luka Dončić. Slovenski supertalent iz tedna v teden, iz tekme v tekmo navdušuje s svojimi predstavami in potezami, pa nam po počasi že zmanjkalo superlativov. A Dončić ni edini, sijajno se je v svojem novem klubu MoraBanc Andorra znašel tudi Jaka Blažič.

Veliko pove že podatek, da je 27-letni Gorenjec trenutno šesti strelec španskega prvenstva, tudi v evropskem pokalu pa je pogosto prvi strelec svoje ekipe. Nič drugače ni bilo v četrtek, ko je bil s 15 točkami prvi strelec obračuna z zagrebško Cedevito. Moštvo iz Andore je z 78:71 premagalo zagrebško zasedbo, avtor poteze tekme pa je bil prav Blažič. Bila je to nora trojka v izdihljajih prve četrtine. Ali spiš mirno, Saša Đorđević?!

Članki iz rubrike