testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

ana gros af Ekipa24.si

Navijači kričijo: to je sramota! Zgodovinskih ...

ku
ku
6 11.10.2017 10:29:52

UAU! Med REALOM in PREPELIČEM je samo še ... NBA! Da, prav ste prebrali - slovenski CURRY ima zelooo SLADKO težavo!

FIBA
Po nepozabnem EuroBasketu, ki je Sloveniji prinesel evropski naslov, se je za zlatimi košarkarji začelo močno prašiti, in če se je za nekaterimi prah počasi že polegel, se za Klemnom Prepeličem še vedno dviga visoko v zrak.

Potem ko je Klemen po prihodu v svoj novi klub nadaljeval z naravnost norimi predstavami in takoj postal prvo ime francoskega prvenstva, so se oglasili iz kluba, v katerem že tradicionalno želijo imeti vse najboljše. Madridski kraljevi klub ima v svojih vrstah že dva slovenska reprezentanta, vendar želi trojico. Novica o zanimanju Reala za slovenskega ostrostrelca sicer ni nova, o njej smo pisali že pred dnevi. In čeprav jo je celo sam Prepelič zanikal in poudaril, da je strogo osredotočen le na igre v dresu Levalloisa, je bil po naših zanesljivih virih po dnevih usklajevanja vendarle sklenjen dogovor med vpletenimi stranmi – španskim in francoskim klubom ter igralcem in njegovim agentom.

Pogodba med Realom in igralcem, ki bo začela veljati v tekmovalni sezoni 2018/19, je že pripravljena, kamen spotike pa predstavlja le en člen. Ne boste verjeli – klavzula za možnost predčasne prekinitve v primeru odhoda v ligo NBA. Prepelič jo želi vključiti, potem ko so se mu začela odpirati tudi ta vrata. na uho mu je prišlo kar nekaj zanimanj z druge strani Atlantika, zanimanje kluba iz najmočnejše lige na svetu seveda spremeni marsikaj. Zato slovenski branilec vztraja pri členu, kakršnega ima, denimo, tudi Anthony Randolph. Železo je pač vroče in kovati ga je treba takšnega, to pa velja tako za Klemna kot tudi za vodstvo Reala.

Značke: prepelič, real, nba

Članki iz rubrike