piran, električni avtobus, strunjan, odsluženo vozilo Svet24.si

Po sedmih letih le še za odpis, vseeno tudi v ...

formula-1 Svet24.si

Madžari vlagajo desetine milijonov v dirkališče

mulj, prevalje, poplave Necenzurirano

Eni smo bili solidarni, drugi so bogateli. In temu...

jernej vrtovec pl Reporter.si

Odkar so mu grozili, Jernej Vrtovec le redko še ...

celje Ekipa24.si

Pa ga imajo! Celjani dobili nasprotnika v drugem ...

Milena Zupančič 1 Njena.si

Poklon Mileni Zupančič za hraber boj z boleznijo

luka doncic reklama Ekipa24.si

Vsi govorijo o Dončićevem izboru pesmi v kultni ...

ku
ku
0 08.07.2024 14:52:30

Brez filtra! Ameriški zvezdnik z noro izjavo poskrbel za škandal! LeBron? Curry? "Jaz sem številka ena, oni se morajo prilagoditi!"

profimedia
22-letni Anthony Edwards je pred olimpijskim turnirjem razburkal ameriško javnost.

Bliža se olimpijski košarkarski turnir, na katerem na žalost tokrat ne bo Slovenije. Kljub temu pa se v Parizu obeta nastop skoraj vse košarkarske smetane. Za Grčijo bo nastopal Giannis Antetokounmpo, za Srbijo Nikola Jokić, za Francijo Victor Wembanyama, največ talenta pa gotovo premore zasedba ZDA.

Ta se je v želji po maščevanju za boleče poraze na lanskem svetovnem prvenstvu zbrala v skoraj najmočnejši zasedbi. V novem "dream teamu" so tako LeBron James, Stephen Curry, Kevin Durant, Kawhi Leonard, Jayson Tatum ter celo naturalizirani lanski MVP Joel Embiid. Marsikdo se je ob tem vprašal kako bodo vsi te zvezdniki skupaj delovali na parketu in po prvih dneh priprav se očitno obeta kar nekaj konfliktov. 

Za to je poskrbel 22-letni zvezdnik Minnesote Anthony Edwards, ki je s svojo izjavo razburkal ameriško javnost. Mladenič, ki je navduševal v letošnji končnici, dokler ga ni v konferenčnem finalu domov poslal Luka Dončić, je namreč poskrbel za zelo sporno izjavo. Dejal je namreč, da je on še vedno številka ena te ekipe in se morajo ostali prilagoditi igri z njim. 

Članki iz rubrike