vanja gjorčeska Svet24.si

V povezavi z izginotjem 14-letne Vanje pridržali ...

Reka, poplave Svet24.si

Na območju Mozirja je Savinja poplavila ...

rok-snežič Necenzurirano

Ob zlorabi Martina Krpana se Levstik obrača v ...

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Ruska mreža prvega soproga: zakaj predsednica ...

luka doncic Ekipa24.si

Dončić je prvič spregovoril o svoji hčerki, ...

Knjiga, ki bo še dodatno razburkala javnost, je na police prišla 28. 11 Odkrito.si

Kraljeva družina v krču!

slovenija Ekipa24.si

Vse je znano! S kom, kje, kdaj in zdaj tudi ob ...

sta
sta
0 28.09.2023 15:22:55

Srbski reprezentant na SP je ostal brez ledvice, zdaj pa je jasna njegova usoda

Profimedia
Boriša Simanić je na tekmi prvega dela z Južnim Sudanom prejel hud udarec v predel ledvic, v bolnišnici na Filipinih pa so mu ledvico morali odstraniti.

Glede nadaljevanja njegove športne poti, je bilo veliko dvomov, danes pa je njegov agent Miodrag Miško Ražnatović na družbenih omrežjih sporočil: "Srbski košarkarski reprezentant bo nadaljeval profesionalno kariero, ko bo za to čas." Simanić je na svetovnem prvenstvu v Manili po udarcu v ledveni predel in zapletih po operaciji izgubil ledvico.

Nadaljevanje kariere je bilo za 25-letnega košarkarja pod velikim vprašajem, zdaj pa se je o tem oglasil tudi njegov agent."Prvi obisk Boriše pri nas v agenciji po eni najhujših poškodb na košarkarskem igrišču. Kljub temu je bilo srečanje takšno kot on, polno pozitivne energije, načrtov za košarkarsko okrevanje (ko bo čas) in polno smeha, želje in vere, da prihajajo novi izzivi na košarkarskem igrišču," je ob skupni fotografiji zapisal Ražnatović.

"Tako kot je to pokazal v Manili s pošiljanjem motivacijskih sporočil soigralcem iz bolniške postelje, je danes pokazal tudi moč značaja. Dobro ve, da ovir do uspeha ni," je dodal agent.

Članki iz rubrike