cat-floor-simbolicna Svet24.si

Našli so ga po letu dni

višji-jaz Svet24.si

Prestopajmo meje razuma!

885891_1698149615-snezic2-16981495925 Necenzurirano

Janša je lagal: s Snežičem sta v rednih stikih

klakocar golob m24 mv Reporter.si

Glavobol za Goloba: »drama queen« Urška ...

kopitar Ekipa24.si

Kopitar in holivudski uvod v tekmo: Slovenec, ...

Zala Smolnikar - ZÁLI Revija Stop

Naši znani obrazi o svojih razvadah: Od cigaret ...

luka doncic Ekipa24.si

Kaj pa to?! Luka Dončić je dobil denarno kazen ...

nu
nu
0 28.09.2023 13:51:32

Kaj pa to?! Dallas bi lahko dobil ključno okrepitev zaradi selitve Lillarda - tu so podrobnosti!

Profimedia
Bi velikanski prestop v ligi NBA lahko veliko dobrega prinesel tudi Mavericksom?!

Sliši se nelogično, a je v resnici vse kaj drugega. Dallas je namreč začutil priložnost, ki bi bila težko lepša, kar v teh trenutkih poudarjajo številni ameriški mediji. Za kaj točno gre? V poslu treh ekip je veliki zvezdnik Damian Lillard iz Portlanda odšel k Milwaukeeju, kar je za seboj potegnilo številno prestope na osi med omenjenima franšizama in Phoenixom. Med drugim je v Portlandu končal Jrue Holiday, eden najbolj univerzalnih in zanesljivih napadalno-obrambnih košarkarjev v ligi. 

Zlati olimpijec iz Tokia in prvak lige z Milwaukeejem je še dan pred menjavo obljubljal večno zvestobo Bucksom, zdaj pa je izrazito nezadovoljen z odhodom v Portland, čigar cilj je začeti znova in zgraditi ekipo na temelju mladih košarkarjev. Bolj ali manj je zato jasno, da bo Portland upošteval Holidayevo željo in ga poslal naprej, v zameno pa pričakoval nadarjene mladeniče ali izbore na prihodnjih naborih. In številni zelo zanesljivi viri pravijo, da je ravno Dallas eden najbolj zainteresiranih. 

Če kaj, potem mora Dallas okrepiti obrambo. In če koga, potrebuje enega najboljših obrambnih igralcev, ki lahko zelo konkreten lonček pristavi tudi v napadu. Težava je seveda pri Holidayevi plači in pri vprašanju, koga Portlandu ponuditi v zameno, toda analitiki ponujajo nekaj možnih rešitev. Manj verjetna je tista z imenom Tim Hardaway, precej bolj verjetna pa se zdi napoved, da bo Dallas ponudil Portlandu svoja nadarjena mladeniča Josha Greena in Jadena Hardyja.   

Značke: dallas, milwaukee

Članki iz rubrike