profimedia-0090086427 Svet24.si

Orjaški modro-sivi kiti so si opomogli

Plastika morje Svet24.si

Prvi protiplastični sporazum: Od nafte do ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Ali Julija nosi lasuljo?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

ue
ue
6 10.11.2022 12:34:37

Dragić o reprezentanci: Zlati kapetan dal izjavo, ki trese Slovenijo, glejte, kaj je sporočil Dončiću!

Profimedia
Prvič po koncu EuroBasketa se je Goran Dragić oglasil glede reprezentance.

Po razočaranju v četrtfinalu evropskega prvenstva, ko je Poljska izločila Slovenijo na poti do boja za kolajne, Goran Dragić ni dajal izjav. Dva meseca pozneje pa je v pogovoru za Fibo govoril na temo reprezentance. In dal nekaj zanimivih izjav.

Seveda je najbolj zanimiva tista o koncu reprezentančne poti. "Nisem rekel ne niti da. Ne vem še. Vse je odvisno od tega, v kakšnem stanju bo moje telo. Trenutno se počutim odlično. Najprej se moramo uvrstiti na svetovno prvenstvo, potem pa bomo videli," je povedal zlati kapetan.



Vemo, da se je letos vrnil v reprezentanco prvič po evropskem prvenstvu 2017, najprej je bil povratek mišljen zgolj za tekmi s Hrvaško in Švedsko, a se je podaljšal za nastop na letošnjem EuroBasketu. Izpad v četrtfinalu, kar je bil velik neuspeh, je dal slutiti, da niti slučajno ni več možnosti za nadaljnje nastope starejšega od bratov Dragić v dresu z državnim grbom, a očitno temu ni čisto tako. Možnost obstaja, s tem odgovorom je definitivno pustil vrata priprta.

Dragić se je v pogovoru dotaknil tudi Luke Dončića in njegove vloge v reprezentanci: "Mora biti vodja. Zdaj je že vodja na igrišču, mora pa biti tudi lider v garderobi in biti bolj glasen v njej."

Članki iz rubrike