Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 13.09.2022 16:59:22

Slovenski navijači, pozor: Tu je seznam koncertov in zabavnega dogajanja v Berlinu!

alesfevzer.com
Slovenske košarkarje do ubranitve naslova evropskih prvakov ločijo še trije dvoboji. Tudi navijači so v polni pripravljenosti.

Še vedno aktualni evropski prvaki se bodo jutri ob 20.30 s Poljaki pomerili za uvrstitev v polfinale, tam jih čaka zmagovalec tekme med Francijo in Italijo, tekmec na zadnji stopnici pa bo eden od četverice: Nemčija, Grčija, Španija ali Litva. Berlin, kjer potekajo zaključni boji, bodo v teh dneh preplavili slovenski navijači in po svojih najboljših močeh pomagali reprezentanci do zlata.

Navijači pa se bodo na prizorišču zaključka EuroBasketa tudi zabavali. Turistična agencija Kompas sporoča, da bo otvoritvena zabava na dan četrtfinala (torej, jutri) potekala med 15. in 18 uro ter med 22.30 in 01.00 na lokaciji Pirates Berlin (Mühlenstrasse 78-80), od dvorane Arena Mercedes-Benz oddaljeni 300 metrov.

Nekoliko dlje, 500 metrov od dvorane, bo posebej veselo v petek in v nedeljo. Natančneje, v velikem prireditvenem šotoru nasproti East Side Gallery (Spreewiesn Berlin - Oktoberfest), na ulici Mühlenstrasse 45. V petek bo tam polfinalna zabava s Petrom Lovšinom, v nedeljo pa še finalna 'žurka' z Gregorjem Skočirjem. Zadnji dan prvenstva se bo končal z zaključno finalno zabavo – po finalu. Med 23. uro in tretjo uro zjutraj bo zbirališče slovenskih navijačev že prej omenjeni Pirates Berlin.

V petek in nedeljo bo na vseh lokacijah prisoten slovenski didžej.

berlin pirates 1

berlin pirates 2

berlin pirates 4

berlin pirates 3

sotor 1

sotor 2

Članki iz rubrike