stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ou
ou
0 17.08.2022 13:15:50

Vsi športni programi na enem mestu: S televizijo Predvajaj.si si oglejte nepozaben košarkarski spektakel!

Luka Dončić vas pričakuje na spletni televiziji Predvajaj.si
STA
V okviru priprav na EuroBasket 2022 je slovenska košarkarska reprezentanca odigrala tudi pet pripravljalnih tekem, od tega tri na domačih tleh.

Vrhunec domačega reprezentančnega vrveža, katerega del bo tudi Luka Dončić, bo domača tekma med Slovenijo in Srbijo v ljubljanskih Stožicah. Slovenci smo navdušeni nad športom, tekme slovenske košarkarske reprezentance pa dajemo na seznam najpomembnejših dogodkov. Žal pa za gledalce ni tako enostavno, saj se pri predvajanju mega spektakla pojavljajo številni zapleti, ker je ogled vsebine mogoč le na televizijskem programu Sportklub.

Za vas je na dlani priročna rešitev za ogled reprize finala evropskega prvenstva iz leta 2017. Preigravanje našega košarkarskega asa si je tako možno ogledati tudi pri ponudniku televizijskih vsebin Predvajaj.si, ki vam prve tri mesece omogoča brezplačno uporabo. Na voljo imajo tudi več kot 100 televizijskih programov, 94 radijskih postaj in popolnoma vse športne postaje.

S tem si boste zagotovili, da ne boste zamudili spektakla, kot so ga uprizorili Slovenci v tekmi s Hrvaško. Spletna televizija Predvajaj.si je tudi edina televizija, ki ima v shemi vse športne programe, vsem uporabnikom pa omogočajo 7-dnevni časovni zamik. Ogled spletne televizije je mogoč v vseh državah Evropske unije, z eno samo naročnino pa lahko kar iz treh naprav hkrati spremljate televizijske programe: prek telefonov, tablic, računalnika in televizije. Aplikacijo Predvajaj.si najdete na Google Play, v Apple Store trgovini oziroma v Huawei Gallery App. TV lahko enostavno spremljate tudi prek spletne strani Predvajaj.si, LG smart TV, Samsung smart TV, Hisense TV, Amazon Fire TV in seveda prek vseh TV z Android operacijskim sistemom.

1
Spremljajte najljubše televizijske programe kjerkoli in kadarkoli tudi v vseh državah EU

Članki iz rubrike