Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 16.08.2022 11:14:14

Grozljivo! V nenavadnih in skrivnostnih okoliščinah med praznovanjem 18. rojstnega dne umrla nadarjena športnica

Dreamstime
Veljala je za eno od najbolj nadarjenih košarkaric v Romuniji, zdaj celotna država objokuje njeno mnogo prezgodnjo smrt.

Alessia Maria Raiciu je prav na ta dan praznovala svojo polnoletnost. Mrtvo so jo našli v njenem stanovanju. Grozljiva novica je pretresla tako Romunijo, kot tudi celotno regijo. Tamkajšnji mediji poročajo, da Alessia Maria ni več kazala znakov življenja, njeno telo pa so odpeljali v Nacionalni inštitut za sodno medicino, kjer bodo s pomočjo obdukcije skušali ugotoviti vzrok smrti. Je pa že jasno, da na njenem telesu ni znakov nasilja, v vsakem primeru pa je smrt skrivnostna in obenem sumljiva.

Mlada košarkarica ni bila bolna, pravzaprav se v njenem zdravstvenem kartonu ne skriva ničesar, kar bi lahko napeljevalo na tragičen konec. "Življenje perspektivne košarkarice se je mnogo prezgodaj končalo. Ena od najbolj nadarjenih športnic generacije 2004 ni več z nami," je Romunska košarkarska zveza objavila na Facebooku. In še: "Alessia Maria Raiciu je umrla na dan, ko je dopolnila 18 let. Na prvenstvih za mlade je v dresu CS Olimpia Bukarešta osvojila številne kolajne. Košarkarska zveza Romunije njenim bližnjim izraža iskreno sožalje. Počivaj v miru, Alessia!"

Članki iz rubrike