volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
0 12.08.2022 13:11:32

Imate tisti dragoceni košček papirja, ko se bodo Luka Dončić, Goran Dragić in ostali pomerili s Srbi? Ponovitev finala iz Istanbula v Stožicah! Naj se ponovi...

Fiba
Le še nekaj dni nas loči od težko pričakovanega spektakla, v katerem se bodo v sredo, 17. avgusta, ob 20.15 v prijateljski tekmi pomerili košarkarji Slovenije in Srbije.

Reprezentanci se bosta srečali prvič po nepozabnem finalu Eurobasketa 2017, v katerem je slovenski izbrani vrsti uspel zgodovinski podvig. Vstopnice za spektakel v areni Stožice so že davno pošle, tisti, ki so ostali praznih rok, pa si lahko dvoboj, ki ga bo ekskluzivno prenašal Sportklub, ogledajo s pomočjo Telemachovih paketov EON in VEČ ter predplačniškega paketa EON.

Košarkarska napetost se stopnjuje, slovensko izbrano vrsto konec meseca čakata dve kvalifikacijski tekmi v boju za nastop na svetovnem prvenstvu 2023, nato pa sledi vrhunec letošnjega leta – evropsko prvenstvo v Nemčiji. Pred izbranci Aleksandra Sekulića je še nekaj pripravljalnih tekem, dve tudi pred domačimi gledalci. Za sredino tekmo s Srbijo, ko se bosta slovenskim navijačem spet skupaj predstavila Luka Dončić in Goran Dragić, vlada še posebno zanimanje.

Številni so tako ostali prikrajšani za obisk Stožic, vseeno pa si lahko vsak, ki ima dostop do interneta, tekmo ogleda s pomočjo Telemachovih paketov.

Kako do ogleda televizijskega prenosa?

Ne le naročniki paketov fiksnih storitev EON, tudi naročniki mobilnih storitev – vseh paketov družine VEČ – imajo dostop do aplikacije EON TV in s tem tudi do programov Sportkluba.

Telemach

Telemach ponuja tudi predplačniški paket EON, ki je na voljo brez vezave in ni omejen na operaterja ter ga lahko uporabljajo uporabniki vseh fiksnih in mobilnih operaterjev v Sloveniji. Predplačniški paketi so po ceni 14,50 evra za tri mesece na prodaj v Telemachovih poslovalnicah, na bencinskih servisih Petrol in OMV, v Big Bangu, trgovinah Spar in Tuš, spletni trgovini Shoppster in pri Woltu.

Ljubitelji športa si lahko sicer z EON TV zagotovijo dostop do programov Sportkluba, kjer si bodo lahko ogledali tudi vse preostale pripravljalne tekme košarkarske reprezentance, tekme nogometne Prve lige Telemach, Ligo narodov, Ligo prvakov, Evropsko ligo in Konferenčno ligo, kvalifikacije za nogometno evropsko prvenstvo 2024 in svetovno prvenstvo 2026 ter EURO 2024 in EURO 2028. Uživali bodo lahko v tekmah svetovnega odbojkarskega prvenstva, ki ga bo konec avgusta in v začetku septembra delno gostila tudi Slovenija, prihodnje leto pa v bojih svetovnega košarkarskega prvenstva. Velik poudarek ostaja tudi na slovenskem športu, saj si bo poleg nogometnega državnega prvenstva moč ogledati tudi košarkarsko, rokometno in odbojkarsko ter pokalna tekmovanja. Ne gre pa pozabiti niti teniških turnirjev ATP in WTA, dirk formule 1, turnirjev v golfu, košarkarske Evrolige, NHL, NFL ...

Članki iz rubrike