Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 01.07.2022 07:39:53

Hvala tudi Hrvatu! Dončić poslal jasno sporočilo provokaciji pred tekmo, Slovencem pa sporočil: Oni so ...

Domen Jančič
Prvi zvezdnik slovenske reprezentance je po tekmi stopil pred sedmo silo.

Slovenija je brez težav opravila s sosednjo Hrvaško. Na četrtkovi tekmi v Stožicah so izbranci Aleksandra Sekulića slavili s kar 97:69, večino dela pa opravili že v prvi četrtini, ki so jo dobili s 25 točkami razlike.

Po tekmi je pred novinarje stopil tudi prvi zvezdnik slovenske reprezentance in najboljši strelec tekme Luka Dončić, ki dobre volje ni skrival.



"Gledalci v Stožicah so znova dokazali, da so najboljši navijači na svetu. Pripravili so nepozaben spektakel, v katerem sem užival vsako minuto. Fantastično vzdušje nam pa vlilo dodaten zagon, da smo že v prvi četrtini opravili večji del naloge. Začeli smo izjemno v obrambi - Hrvaška je v desetih minutah dosegla le osem točk, hkrati pa nam je stekla tudi igra v napadu. V nedeljo nas čaka še tekma na Švedskem, ki jo moramo vzeti enako resno, saj se vse točke iz prvega dela prenašajo v nadaljevanje kvalifikacij," je uvodoma dejal Dončić in se še enkrat dotaknil opazke člana hrvaške izbrane vrste, ki je dejal, da Luka ne igra obrambe.

"Kar se tiče nekaterih izjav, mi je mogoče po tem res še lažje igrati. Predstavlja mi še malo dodatne motivacije. Sicer pa je s temi fanti lepo igrati in to je tisto glavno, kar me motivira. Uživam v košarki, vsi skupaj uživamo na terenu, imamo se fajn in to, da lahko igram z njimi, je en velik plus," je dodal Dončić.

Značke: dončić, slovenija

Članki iz rubrike