hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

pr
pr
0 30.06.2022 18:42:12

Ste v Ljubljani? Nimate vstopnice za današnjo 'The tekmo'? Kje si jo lahko ogledate s prijatelji...

Reuters
Slovenija je v nestrpnem pričakovanju košarkarskega spektakla, v katerem se bosta danes ob 20.15 v kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu leta 2023 pomerili Slovenija in Hrvaška.

V slovenski reprezentanci bo ponovno zaigral eden največjih svetovnih zvezdnikov Luka Dončić, od domačih navijačev pa se bo poslovil zlati kapetan Goran Dragić. Vstopnice za sosedski dvoboj so pošle zelo hitro, vsi, ki so ostali brez sedeža v dvorani Stožice, si lahko dvoboj, ki ga bo ekskluzivno prenašal Sportklub, ogledajo s pomočjo Telemachovih paketov EON.
Luka Dončić in Goran Dragić spet skupaj v dresu s slovenskim grbom, to je poslastica, ki je ne gre zamuditi. Vsem navijačem, ki se jim je ogled tekme v živo izmuznil, Telemach ponuja rešitev  predplačniški paket EON. Ta je na voljo brez vezave in ni omejen na operaterja ter ga lahko uporabljajo uporabniki vseh fiksnih in mobilnih operaterjev v Sloveniji.


Ljubitelji športa si lahko s predplačniškim paketom EON zagotovijo dostop do programov priljubljenega Sportkluba, kjer si bodo lahko tudi v prihajajoči sezoni ogledali tekme prve lige Telemach, 2. SNL in klubska tekmovanja  pokal Pivovarne Union. Uživali bodo lahko v nogometni ligi narodov, v kateri nastopa tudi Slovenija, in kvalifikacijah za evropsko nogometno prvenstvo. Na voljo jim bo tudi Uefa liga prvakov, Uefa Europa liga in Uefa konferenčna liga, poleg tega še tuje nogometne lige, med drugim tudi avstrijska in češka.
Prav tako se je ekipa Sportkluba odločila, da vsem navijačem omogoči brezplačen ogled tekme v pravem navijaškem vzdušju. Skupinski prenos na velikem platnu, z bogatim spremljevalnim programom bo v Športni hiši BTC City, kamor vabijo vse ljubitelje košarke.

Članki iz rubrike