Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
69 01.08.2021 15:19:54

Nemški selektor POZNA RECEPT za Slovenijo?! Sloveniji je poslal JASNO SPOROČILO, potrebno bo ...

Profimedia
Slovenski košarkarji se bodo v četrtfinalu olimpijskega turnirja v Tokiu v torek pomerili z Nemci. Jasno je tudi, da bodo Slovenci v primeru zmage v polfinalu igrali z zmagovalcem obračuna med Italijo in Francijo. Tekma z Nemci bo ob 3. uri zjutraj po slovenskem času.

"Zdaj se turnir začenja zares. Kogarkoli bi dobili, ga moramo premagati. Na papirju je naš nasprotnik res nekaj lažji, a tako kot si mi želimo polfinale, si ga tudi oni. Najbolj pomembno je, da se dobro odpočijemo in poskušamo popraviti stvari v naši igri, tisto, kar je bilo danes slabo, in nadgraditi, kar je bilo dobro. Analizirati pa bo treba tudi Nemce in nato odigrati našo igro," je žreb pokomentiral reprezentant Aleksej Nikolić.

"Mislim, da imamo proti vsaki ekipi možnost za zmago. Moramo prikazati le svojo najboljšo igro. Slovenija je zelo močan nasprotnik in najti bomo morali način, da ustavimo Luko Dončića. Vsekakor bomo dali vse od sebe," je prepričan nemški selektor Henrik Rödl.



Tudi Nemci so namreč prerojeni, saj tudi sami niso povsem verjeli, da se brez NBA-zvezdnikov Dennisa Schröderja, Maximiliana Kleberja in Daniela Theisa sploh lahko uvrstijo na olimpijski turnir, zdaj pa so prvič po letu 1992 v drugem delu in samozavestni po tem uspehu.

Preostala para sta Španija – ZDA in Avstralija  Argentina.

Članki iz rubrike