Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
128 30.07.2021 12:50:47

Jih je STRAH pred tekmo s SLOVENIJO?! Scariolo po zmagi nad Argentino samo o SLOVENIJI: Rad bi izpostavil ...

Reuters
Španski selektor se po zmagi nad Argentino ni mogel izogniti vprašanjem o Sloveniji.

Skupinski del košarkarskega turnirja na olimpijskih igrah se počasi zaključuje, Slovenija in Španija pa se bosta v nedeljo pomerili za prvo mesto v skupini C. Španci in Slovenci imajo po dveh tekmah prav toliko zmag, španski selektor pa se je moral po četrtkovi zmagi soočiti predvsem z vprašanji o Sloveniji, ki je na parketu poveljuje Luka Dončić. Jasno je, da jih ta tekma precej skrbi, vse prej kot pomirjujoče pa so bile tudi besede španskega selektorja Sergia Scariola.


"Številke, ki jih knjiži Slovenija, so osupljive. Dončićeve prav tako. A ne gre samo za številke, rad bi izpostavil še en podatek, o katerem se govori premalo: Luka z reprezentanco Slovenije sploh še ni izgubil tekme. Nikoli. Niti ene. To nekaj pove, kajneda? Ne morem vam še povedati, kakšen načrt bomo imeli, kajti s tem se še nisem ukvarjal. Bomo pa potrebovali dobrega, to je jasno. Vsekakor mislim, da smo ga sposobni sestaviti in ga tudi izpeljati," je v svojem slogu pronicljivo razlagal španski selektor Scariolo, potem ko so ga španski novinarji zasuli z vprašanji o Sloveniji, Argentina pa jih je zanimala približno toliko kot Bahrajn. Oziroma jih je zanimala zgolj kot primerjava, koliko točk in kako jih je dala ... Slovenija. "Vemo, kaj delajo Slovenci, poznamo njihove dosežke in seveda poznamo Luko. Toda verjamemo, da imamo svoje adute in da bomo imeli odgovor," je selektorju na pomoč priskočil Lukov prijatelj Willy Hernangomez.
In zdaj ste verjetno še nekoliko bližje popolnemu razumevanju, kaj je v Tokiu povzročila slovenska reprezentanca in kaj se dogaja pod prahom, ki ga dviguje.

Članki iz rubrike