bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

majerič2 Svet24.si

FOTO: Branko Majerič, kmet s Ptujskega polja, ...

igor žužek Svet24.si

44-letni Igor iz Kranja odšel od doma, ni pa se ...

marcic jahta brioni Reporter.si

Jahte dobaviteljev in lobistov v zdravstvu: ...

6ba9bdb07f12d891519545f9ff1f4ccb Necenzurirano

Tako Počivalšek s proračunskim denarjem pomaga ...

harry meghan Odkrito.si

“Videti je kot njen frizer!” Strokovnjaki ...

Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Ekipa24.si

Pester večer Tine MAZE, ki je zaradi ODBOJKE ...

ku
ku
128 30.07.2021 12:50:47

Jih je STRAH pred tekmo s SLOVENIJO?! Scariolo po zmagi nad Argentino samo o SLOVENIJI: Rad bi izpostavil ...

Reuters
Španski selektor se po zmagi nad Argentino ni mogel izogniti vprašanjem o Sloveniji.

Skupinski del košarkarskega turnirja na olimpijskih igrah se počasi zaključuje, Slovenija in Španija pa se bosta v nedeljo pomerili za prvo mesto v skupini C. Španci in Slovenci imajo po dveh tekmah prav toliko zmag, španski selektor pa se je moral po četrtkovi zmagi soočiti predvsem z vprašanji o Sloveniji, ki je na parketu poveljuje Luka Dončić. Jasno je, da jih ta tekma precej skrbi, vse prej kot pomirjujoče pa so bile tudi besede španskega selektorja Sergia Scariola.

"Številke, ki jih knjiži Slovenija, so osupljive. Dončićeve prav tako. A ne gre samo za številke, rad bi izpostavil še en podatek, o katerem se govori premalo: Luka z reprezentanco Slovenije sploh še ni izgubil tekme. Nikoli. Niti ene. To nekaj pove, kajneda? Ne morem vam še povedati, kakšen načrt bomo imeli, kajti s tem se še nisem ukvarjal. Bomo pa potrebovali dobrega, to je jasno. Vsekakor mislim, da smo ga sposobni sestaviti in ga tudi izpeljati," je v svojem slogu pronicljivo razlagal španski selektor Scariolo, potem ko so ga španski novinarji zasuli z vprašanji o Sloveniji, Argentina pa jih je zanimala približno toliko kot Bahrajn. Oziroma jih je zanimala zgolj kot primerjava, koliko točk in kako jih je dala ... Slovenija. "Vemo, kaj delajo Slovenci, poznamo njihove dosežke in seveda poznamo Luko. Toda verjamemo, da imamo svoje adute in da bomo imeli odgovor," je selektorju na pomoč priskočil Lukov prijatelj Willy Hernangomez.
In zdaj ste verjetno še nekoliko bližje popolnemu razumevanju, kaj je v Tokiu povzročila slovenska reprezentanca in kaj se dogaja pod prahom, ki ga dviguje.

Članki iz rubrike