prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

olivia-colman Odkrito.si

S solznimi očmi je igralka razkrila žalostno ...

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

ku
ku
0 21.06.2021 09:18:24

KAKŠNA FACA! 'Miha' Tobey o novem imenu: Ko sem na tekmi s Hrvaško slišal Mike Miha Tobey, sem se začel ...

www.alesfevzer.com
Mike Tobey je po prvi tekmi v dresu slovenske reprezentance navdušen.

Mike Tobey je bil verjetno eno lepših presenečenj na prvi tekmi slovenske reprezentance v Stožicah. Slovenija je premagala Hrvaško, še posebej pa se je izkazala naveza Luka Dončić Tobey.

Slovenec je Američanu podajal pod koš, vse skupaj je bilo videti smešno lahko, ko se je vse skupaj malce ohladilo, pa je novopečeni Slovenec strnil vtise. "Res je bil dober občutek igrati pred slovenskimi navijači in videti, kako navdušeni so bili vsi, da je reprezentanca spet igrala doma. Zadovoljen sem tudi s svojim debijem, dobro je šlo. Užival sem v igranju s temi fanti, čeprav prej nisem veliko treniral z njimi. Mislim, da bomo kar dobri, posebej v napadu. Igrati z nekom, kot je Luka, je lahko, to so bile najlažje točke, ki sem jih kadarkoli dosegel, samo potisniti sem moral žogo skozi obroč. Zabavno je bilo," navdušenja nad igranjem s prvim slovenskim športnim zvezdnikom ni skrival Tobey.

Ob tem ni mogel mimo slovenskih navijačev, ki so ga hitro vzeli za svojega. Še več, dobil je celo slovensko ime, po novem sliši tudi na ime Miha. "Mislim, da je bilo to v časopisu, tudi Klemen Prepelič me je začel tako klicati. Ko sem na tekmi s Hrvaško slišal napovedovalca reči Mike Miha Tobey, sem se začel smejati. Očitno je to zdaj uradno, odslej sem v Sloveniji Miha. (smeh)"

Značke: tobey, slovenija

Članki iz rubrike