profimedia-0606418310 Svet24.si

Tako velika je že hči Toma Cruisa in Katie ...

1_nuša rojs Svet24.si

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

Profimedia Madonna Odkrito.si

Tako razkošno vilo si je v času koronavirusa ...

Eva in Mihael, Tednik Njena.si

Čustveno: Za dvojčka Satler zbrali že več kot ...

nu
nu
16 28.03.2021 12:45:14

Je Dražen Petrović res NAŠ?! Andrej Stare v PRENOSU poslal JASNO SPOROČILO in hkrati zažugal ...

media24
Andrej Stare v 'elementu'.

Med prenosom smučarskih skokov je prišlo do zelo zanimivega dialoga med komentatorjem Andrejem Staretom in njegovim sokomentatorjem Jelkom Grosom, glavna tema pa – legendarni hrvaški košarkar Dražen Petrović.

Verjetno se sprašujete, kako in zakaj sta se med prenosom smučarskih skokov komentatorja slovenske nacionalne televizije pogovarjala o enem najboljših košarkarjev s področja nekdanje skupne države. Preprosto. Andrej Stare je postregel z zanimivo anekdoto, da je nizkorasli japonski smučarski skakalec Jukija Sato dejal, da mu je ob smučarskih skokih drugi najljubši šport košarka, kar je Stareta nasmejalo predvsem zato, ker je Sato visok zgolj 161 centimetrov.

Nato je Stare nadaljeval v svojem slogu in dejal, da se spomni košarkarja, ki je bil podobne rasti in je zelo uspešno igral v ligi NBA. To je bil jasno Tyrone 'Muggsy' Bogues. "Bil je strup za našega Dražena Petrovića," se je v debato o Boguesu vključil tudi Jelko Gros. "Vašega ..." mu je odvrnil Stare in mu tako kar malce zažugal, češ zakaj za hrvaškega košarkarja govoriš, da je naš. "Takrat je bil še naš," mu je v zanimivem dialogu vrnil Gros.

Članki iz rubrike