Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
4 21.12.2019 11:25:23

NOR NAMIG! Se bo GORAN DRAGIĆ pridružil reprezentanci? Selektor povedal...

FIBA
Slovensko košrkarsko reprezentanco čakajo kvalifikacije za olimpijske igre v Tokiu, kjer imajo Slovenci priložnost, da prvič zaigrajo na OI.

Selektor Slovenije Rado Trifunović je v pogovoru za Sportal povedal, da še vedno dopušča nekaj možnosti tudi temu, da bi se reprezentanci v kvalifikacijah in potem na morebitnem olimpijskem turnirju pridružil tudi zvezdnik NBA ekipe Miami Heat Goran Dragić.

"Moja želja je, da bi se zbrali prvega junija. To bi nam omogočilo tri tedne strnjenih priprav. Zavedam pa se omejitev. Liga NBA namreč košarkarjem ne dovoljuje aktivnosti pred 9. junijem. To pomeni, da bi se nam Luka Dončić in Vlatko Čančar priključila z zamudo. No, tudi Goran Dragić, če bi se po norem naključju odločil za reprezentančno vrnitev," je v pogovoru za Sportal povedal Trifunović in dodal: "Moje stališče je jasno. Spoštujem njegovo odločitev in sem mu hvaležen za vse, kar je dal reprezentanci. Krona vsega je EuroBasket 2017. Vse je imel na svojih plečih. Vsemu se je odpovedal za uspeh reprezentance. Globok poklon. No, če pa bo še kdaj začutil notranji reprezentančni klic, mu bodo vrata na stežaj odprta. Z njim sem v dobrih odnosih. Poleti se je mudil na mojih treningih. Bil je kot 16-letni mladenič, ki se želi dokazovati. Upam, da se bo otresel zdravstvenih težav in znova igral tako kot na začetku sezone. To je bila prava poezija."

Članki iz rubrike